Survivor: Βασάλος VS Μισθοφόρος - Free Sunday
Survivor: Βασάλος VS Μισθοφόρος

Survivor: Βασάλος VS Μισθοφόρος

  • TV

Με την αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα έληξε το χθεσινό επεισόδιο, αφήνοντας πίσω τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να διεκδικούν την τρίτη θέση στον ημιτελικό του παιχνιδιού. 

Οι δύο παίκτες θα ζητήσουν σήμερα την ψήφο του κοινού και όπως μάθαμε στο χθεσινό επεισόδιο το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί live.

Τα χθεσινά είναι λίγο πολύ γνωστά, ο Ντάνος κέρδισε δίκαια την δεύτερη ασυλία και πλέον μαζί με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη είναι οι 2 παίκτες που έχουν εξασφαλισμένη τη θέση στον ημιτελικό. Αναμφισβήτητα και οι δύο ήταν εξ' αρχής από τους πιο δυνατούς παίκτες με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ωστόσο να ξεχωρίζει τόσο για την περιθωριοποίηση που υπέστη από την ομάδα των Διασήμων όσο και για την ξεκάθαρη υπεροχή του στα παιχνίδια εναντίον των Τούρκων παικτών του Survivor. Ο ίδιος συνέβαλε τα μέγιστα να μην γίνει ρεζίλι η ομάδα του ελληνικού Survivor κατά τις μάχες με την Τουρκία.

Τα δάκρυα του Ντάνου κατά το χθεσινό επεισόδιο και το σχόλιο ότι υπήρχαν άτομα στο παιχνίδι που δεν ήθελαν να τον κάνουν παρέα έβαλαν φωτιά στου τουίτερ και οι λεγόμενες "Ντανίτσες" έκλαψαν κι αυτές για συμπαράσταση. Εδώ που τα λέμε ο άνθρωπος δεν πέρασε και λίγα, εξοστρακίστηκε από τους Μαχητές, πήγε στους Διάσημους προσπάθησε να ενσωματωθεί αλλά περιθωριοποιήθηκε από την περιβόητητ "κλίκα Χανταμπάκη". Μέχρι το τραγικό "εσένα θέλω να σε χαιρετίσω έτσι" της Σόφης Πασχάλη που εξάντλησε την ψυχρότητά της στον Σκιαθίτη παίκτη, ο Ντάνος έβγαινε διαρκώς προτεινόμενος από τους Διάσημους και φυσικά τους έφαγε όλους έναν - έναν και έμεινε μόνος του σαν τον ναυαγό. Ένας Survivor στην κυριολεξία δηλαδή. Ο ίδιος ανέφερε εχθές ότι χάρηκε που στο τέλος κάποιοι παίκτες οι οποίοι δεν είχαν θετική γνώμη για τον ίδιο, τον γνώρισαν καλύτερα και έδεσαν μαζί του. 

 

Οι ίντριγκες δεν έλλειψαν από το χθεσινό επεισόδιο καθώς ο Κώστας Αναγνωστόπουλος νομίζοντας ότι έχει λιγότερους θαυμαστές από τον Σπαλιάρα θεώρησε ότι θα φύγει σίγουρα αν χάσει την ασυλία και έβγαλε τον χειρότερό του εαυτό. Ειρωνεία στον Σπαλιάρα, μούτζα και ένα σχόλιο "να σε χαίρεται η μάνα σου", ξεκάθαρα ένας άνθρωπος που δεν ξέρει πώς να χάνει αξιοπρεπώς. Η συμπεριφορά αυτή όπως φάνηκε και στο τουίτερ είναι βέβαιο πως θα δώσει περισσότερες ψήφους εμπιστοσύνης στον αποψινό αντίπαλο του Μισθοφώρου, τον Κωνσταντίνο Βασάλο καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν απαράδεκτη τη συμπεριφορά του. Αντίθετα Βασάλος και Ιωαννίδης διατήρησαν πολύ χαμηλό προφίλ, ενώ ο Αγγελόπουλος μετά την κατάκτηση της ασυλία πήγε κοντά και χαιρέτισε έναν έναν τους αντιπάλους του. 

 

Το χθεσινό επεισόδιο χτύπησε εξαιρετικά υψηλή τηλεθέαση που άγγιξε το 74,8%. Το αποψινό επεισόδιο μιας και θα έχει και την live ψηφοφορία θα χτυπήσει κόκκινο και πάλι. Εν τω μεταξύ οι 4 παίκτες επέστρεψαν από τον Άγιο Δομήνικο και έγιναν αντιληπτοί στο αεροδρόμιο από δημοσιογράφους. Η παραγωγή τους φυγάδευσε σε άγνωστη τοποθεσία μέσα σε ένα μαύρο βαν. Ημιτελικός και τελικός θα πραγματοποιηθούν στο Άλσος Βείκου όπου έχουν στηθεί τα κατάλληλα σκηνικά. 

Εκτιμήσεις αναφέρουν πως τα προσεχή επεισόδια θα απογειώσουν τον όρο του ριάλιτι καθώς μιας και δεν θα υπάρχουν αγωνίσματα, ο τηλεοπτικός χρόνος θα καταναλωθεί σε αφιερώματα για τον κάθε παίκτη αλλά και στις ίντριγκες που δημιουργήθηκαν αυτούς τους πέντε μήνες. Όλοι οι αποχωρήσαντες παίκτες αναμένεται να δώσουν το παρόν σε τελικό και ημιτελικό ενώ το κοινό βρίσκεται με τα κινητά ανά χείρας για να ψηφίσει τον αγαπημένο παίκτη.