Survivor: στον ημιτελικό ο Βασάλος (video) - Free Sunday
Survivor: στον ημιτελικό ο Βασάλος (video)

Survivor: στον ημιτελικό ο Βασάλος (video)

  • TV

Χθες σε ένα μαραθώνιο –και σίγουρα το πιο βαρετό- επεισόδιο του Survivor ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε από τα προημιτελικά του διάσημου τηλεπαιχνιδιού.

Ο πρώην μισθοφόρος συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους από τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην ζωντανή ψηφοφορία του κοινού που διήρκεσε περίπου μία ώρα.

Οι δύο παίκτες βρέθηκαν σε στούντιο στην Αθήνα, όπου μεταφέρθηκε το παιχνίδι μετά από την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων στον Άγιο Δομίνικο. Εκεί παρακολουθήσαμε videos από την 5μηνη παρουσία τους στο παιχνίδι.

Οι δυο παίκτες κλήθηκαν να απαντήσουν τουλάχιστον τρεις φορές ο καθένας στην ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη «τώρα πως νιώθεις;»- ούτε σε σχέση να ήταν.

Πριν μπουν στο studio και οι δύο είδαν τις οικογένειές τους, συνάντηση που προφανώς τους είχε προκαλέσει αμηχανία, αφού για πρώτη φορά, ίσως, στο Survivor ήρθαν σε επαφή με όρους reality.

Προηγουμένως οι δύο παίκτες είχαν χαιρετίσει τους δυο συμπαίκτες τους που είχαν κερδίσει τη συμμετοχή τους στον ημιτελικό μέσω των τελευταίων αγωνισμάτων ασυλίας, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Οι τελευταίοι ταξίδεψαν στην Κούβα, ένα ταξίδι που ήταν μέρος του επάθλου. Παρέα περιηγήθηκαν στην πρωτεύουσα Αβάνα, πείραξαν ο ένας τον άλλον, βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες μεταξύ τους αλλά και με... Καλιφορνέζες τουρίστριες και ψώνισαν από τα τοπικά καταστήματα.

Το παιχνίδι συνεχίζεται με τον ημιτελικό της Τρίτης μεταξύ Αγγελόπουλου, Ιωαννίδη και Βασάλου. Το κοινό θα ψηφίσει εκ νέου για τους δύο παίκτες του τελικού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί επίσης στην Ελλάδα με ψηφοφορία την Τετάρτη.

" id="__mce_tmp">