Survivor: Νικητής ο Ντάνος! - Free Sunday
Survivor: Νικητής ο Ντάνος!

Survivor: Νικητής ο Ντάνος!

  • TV

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισε τον τίτλο του Survivor και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ χθες το βράδυ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο παίκτης από τη Σκιάθο τα κατάφερε, κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού που τον ψήφισε μαζικά για να στεφθεί νικητής. Πέντε μήνες από την ομάδα των Μαχητών στην ομάδα των Διασήμων, ο Ντάνος κατάφερε μέσα από τις όποιες δυσκολίες να επιβιώσει και να καθηλώσει και το τηλεοπτικό κοινό καθώς ο εν λόγω παίκτης είναι εν μέρει και ένας από τους λόγους για την υψηλότατη τηλεθέαση που σημείωνε το Survivor όλο αυτό τον καιρό. 

Το κοινό ταυτίστηκε μαζί του από την αρχή για πολλούς και διάφορους λόγους. Ήταν ο άνθρωπος που αποδείκνυε στην πράξη ότι μπορεί να επιβιώσει χωρίς να γκρινιάζει για την πείνα, την απλυσιά ή τις συνθήκες. Τον ενοχλούσε μόνο όταν έχανε. Έφερνε φαγητό στην ομάδα είτε ψαρεύοντας είτε ανταλλάσοντας διάφορα πράγματα γεγονός που ενόχλησε τους Διάσημους όχι όμως το κοινό. Κάποια πράγματα είναι θεμιτά όταν υπάρχει πείνα. Αναδείχθηκε ως ηγέτης της ομάδας και αυτό ενόχλησε πολλούς wannabe ηγέτες, έλα όμως που οι άλλοι δεν το είχαν και το κοινό το ήξερε. 

Όταν προσπάθησαν ύπουλα να τον εξοστρακίσουν σκέφτηκαν χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Mr. Survivor επιβίωσε ακόμα και μετά από αυτή τη δυσκολία. Το γεγονός δε ότι τα μίντια κάνοντας το προφίλ της οικογένειάς του τον έδειχναν ως ένα άξιο παιδί της βιοπάλης, που έχει χάσει τον πατέρα του και έχει στηρίξει την οικογένειά του ως προστάτης μόνο θετικά στοιχεία πρόσθεσε στο προφίλ του. Η αρρενωπή του εμφάνιση επίσης ενίσχυσε την όλη εικόνα και μάλλον θα του δώσει και ένα εισιτήριο για το ελληνικό star system, το πως θα το διαχειριστεί είναι δική του υπόθεση.