Επίθεση Παππά στη ΝΔ με «φόντο» τις δηλώσεις Κοντομηνά - Free Sunday
Επίθεση Παππά στη ΝΔ με «φόντο» τις δηλώσεις Κοντομηνά

Επίθεση Παππά στη ΝΔ με «φόντο» τις δηλώσεις Κοντομηνά

«Η ΝΔ δίνει με επιτυχία τη μάχη για τον αυτοδιασυρμό της. Δε χάνει την ευκαιρία να αναμασά όσα οι αποτυχόντες του διαγωνισμού εκστομίζουν εναντίον της κυβέρνησης», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας και υπενθυμίζει ότι η κυβέρνηση έχει ήδη εισπράξει τα 90 εκ της πρώτης δόσης από τις τηλεοπτικές άδειες.

«Καταλαβαίνουμε ότι αυτό τους εκθέτει, διότι σε ενάμιση χρόνο κάναμε ότι δεν έκαναν αυτοί σε 27. Για αυτά και για άλλα πολλά θα απολογηθούν. Κατά τα λοιπά ας περιμένουν την επόμενη κατηγορία καναλάρχη, για να εκδώσουν την επόμενη ανακοίνωσή τους», επισημαίνει ο κ. Παππάς.

Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τον διαγωνισμό – παρωδία, για τις τηλεοπτικές άδειες του υπουργού – καναλάρχη κ. Παππά. 

Για όλα αυτά – και για πολλά άλλα – ο κ. Παππάς ας ετοιμάσει την απολογία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή».

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, εμφανίστηκε απροσδόκητα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες. Στο στόχαστρο του ιδιοκτήτη του ALPHA βρέθηκαν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς αλλά και ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.