Έληξε χωρίς απόφαση η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες - Free Sunday
Έληξε χωρίς απόφαση η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Έληξε χωρίς απόφαση η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατέληξε σε απόφαση για το εάν θα γίνουν δεκτές ή όχι οι προσφυγές των καναλιών με αποτέλεσμα οι δικαστές να μην προχωρήσουν στην ουσία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισηγητής της υπόθεσης, Γεώργιος Παπαγεωργίου, υποστήριξε ότι οι αιτήσεις των τηλεοπτικών σταθμών πρέπει να απορριφθούν ως απαράδεκτες και να μην προχωρήσει η ολομέλεια στην ουσία της υπόθεσης.

Η  συζήτηση διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Η δεύτερη διάσκεψη  της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, είχε αρχίσει με μισή ώρα καθυστέρηση, στις 10:00 και επρόκειτο να κρίνει τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής και διεκόπη 15 λεπτά πριν τις 11 έπειτα από δύο τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας. Λίγο πριν από τις 12 ξεκίνησε πάλι η συνεδρίαση, καθώς το τηλεφώνημα αποδείχθηκε φάρσα.

Πιο συγκεκριμένα, στις 10.07 άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα Το Βήμα και δύο λεπτά αργότερα στην Εφημερίδα των Συντακτών, δίνοντας και στις δύο περιπτώσεις περιθώριο 45 λεπτών.