Γεν.Γραμματέας καταγγέλλει Υπουργό για συκοφαντική δυσφήμιση και διαπλεκόμενη διαχείριση! - Free Sunday
Γεν.Γραμματέας καταγγέλλει Υπουργό για συκοφαντική δυσφήμιση και διαπλεκόμενη διαχείριση!

Γεν.Γραμματέας καταγγέλλει Υπουργό για συκοφαντική δυσφήμιση και διαπλεκόμενη διαχείριση!

Συκοφαντική δυσφήμιση από την Αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου καταγγέλλει ότι υπέστη η Γενική Γραμματέας Εργασίας, Δήμητρα Χαλικιά, σε επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό και κοινοποίησε σε σειρά υπουργών.

Η κυρία Χαλικιά αποδίδει την συμπεριφορά της κυρίας Αντωνοπούλου στο γεγονός ότι έθεσε θέμα νομιμότητας στην πρόσκληση για πρόσληψη ανέργων σε 34 δήμους.

«Η αλήθεια για τη στάση της εν λόγω υπουργού είναι ότι αντιστάθηκα σε κακές (πάρα πολύ κακές) επιλογές διαχείρισης δημοσίου χρήματος που επιχειρεί, κυρίως με “αυτεπιστασίες” (δηλαδή απευθείας αναθέσεις σε κοινωνικούς εταίρους πολλών χιλιάδων ευρώ, πρακτική στην οποία διέπρεψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. και έχει στιγματιστεί) ή άλλες πρακτικές που πριμοδοτούν τα μεγάλα ΚΕΚ, τη στιγμή που η κυβέρνησή μας έχει δηλώσει πάρα πολλές φορές ότι πρόκειται να χτυπήσει αυτή τη διαπλεκόμενη αγορά», λέει η Γενική γραμματέας, η οποία κάνει γνωστό ότι είχε ενημερώσει σχετικά και τον πρόεδρο της Βουλής και τον κ.Φλαμ.πουράρη. 

«Στο σημείο αυτό είμαι υποχρεωμένη να παρατηρήσω την “άναρχη εξειδίκευση του προγράμματος απασχόλησης ΕΣΠΑ 2014-2020”, κάτω από τις κατευθύνσεις της εν λόγω υπουργού, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν χρήματα από συγχρηματοδοτούμενους πόρους για να καλυφθούν οι ανάγκες καταπολέμησης της ανεργίας σε Αττική και Νότιο Αιγαίο. Για τα παραπάνω, έχω ενημερώσει γραπτά τόσο τον υπ. Επικρατείας Α. Φλαμπουράρη όσο και τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση από το καλοκαίρι».