Μπακογιάννη σε Καμμένο: Πριν και μετά το Βουκουρέστι, με ψάξανε άνθρωποι άλλου επιπέδου - Free Sunday
Μπακογιάννη σε Καμμένο: Πριν και μετά το Βουκουρέστι, με ψάξανε άνθρωποι άλλου επιπέδου

Μπακογιάννη σε Καμμένο: Πριν και μετά το Βουκουρέστι, με ψάξανε άνθρωποι άλλου επιπέδου

«Σας διαβεβαιώ, πριν και μετά το Βουκουρέστι, με ψάξανε άνθρωποι άλλου επιπέδου, όχι του δικού σας. Δεν έχω λοιπόν τίποτα να φοβηθώ», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη απευθυνόμενη στον υπουργό Εθνική Άμυνας Πάνο Καμμένο ο οποίος νωρίτερα είχε αναφερθεί στο εκατομμύριο που είχε βρεθεί στο πόθεν έσχες της πρώην υπουργού των Εξωτερικών της κυβέρνησης Καραμανλή.

Απαντώντας στον Πάνο Καμμένο η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε: «Κύριε πρόεδρε, εμένα δεν με εκπλήσσει η χυδαιότητα του κυρίου Καμμένου. Επειδή ακούει ο ελληνικός λαός όμως έχω την υποχρέωση να θυμίσω ότι όταν έγινε η ιστορία με το πόθεν έσχες, όπου αναρωτήθηκαν αν αυτό το ένα εκατομμύριο ήταν μετοχές ή μετρητά, εγώ κύριε Καμμένε, επειδή εγώ φοράω παντελόνια, προσήλθα σε αυτή τη Βουλή και ζήτησα από έναν-έναν τους συναδέλφους να ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας μου. Και επειδή ο Μανώλης Γλέζος ζει, ήρθε και με ρώτησε. Μου λέει μα θέλεις να ψηφίσουμε όλοι υπέρ της άρσης ασυλίας σου; και είπα ‘ναι'. Και πήγα στο δικαστήριο και αθωώθηκα πανηγυρικά και φάνηκε ότι ήταν μια στημένη πολιτικά υπόθεση. Μια υπόθεση κύριε Καμμένο που δεν μπήκε στο αρχείο, υπήρξε από τη ναυτιλιακή δραστηριότητα του άνδρα μου. Αυτό είναι γνωστό σε όλους. Εσείς όμως προσέξτε κύριε Καμμένε, διότι εμένα με έχουν ψάξει άνθρωποι άλλου επιπέδου».

«Σας διαβεβαιώ, πριν και μετά το Βουκουρέστι, με ψάξανε άνθρωποι άλλου επιπέδου όχι του δικού σας επιπέδου. Δεν έχω λοιπόν τίποτα να φοβηθώ. Εσείς όμως με τον τρόπο που έχετε μαζέψει τα λεφτά σας, προσέξτε, διότι μιλήσατε και τα πρακτικά γράψανε. Δεν υπάρχει χειρότερο να μην έχεις το θάρρος να πεις σε αυτούς τους ατυχείς συναδέλφους (σ.σ. δείχνει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ), που οι μισοί από αυτούς είναι μουγκοί σήμερα, ότι τους δίνεις τη δυνατότητα να ψηφίσουν υπέρ της εξεταστικής», κατέληξε η κ. Μπακογιάννη.