Στην Επιτροπή δεοντολογίας παραπέμπει τον Κασιδιάρη ο Βούτσης - Free Sunday
Στην Επιτροπή δεοντολογίας παραπέμπει τον Κασιδιάρη ο Βούτσης

Στην Επιτροπή δεοντολογίας παραπέμπει τον Κασιδιάρη ο Βούτσης

 

Είδικα μέτρα ασφαλείας έχει λάβει η αστυνομία σήμερα Πέμπτη, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο δικάζεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από αντιεξουσιαστές.

Ο κ.Κασιδιάρης κατηγορείται για το επεισόδιο σε βάρος αξιωματικών της Αστυνομίας στο περιθώριο εκδήλωσης του κόμματος στη Χερσόνησο, το Νοέμβριο του 2012.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να παραστεί, αλλά θα εκπροσωπηθεί από τον συνήγορό του.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης παρέπεμψε τον κ. Κασιδιάρη στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τις υβριστικές δηλώσεις του κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Ο κ. Βούτσης είπε ότι ο βουλευτής της ΧΑ πρέπει να ελεγχθεί για «αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά και ρητορική μίσους» καθώς πέρα από τις δηλώσεις για τον ΥΠΕΞ έκανε και αναφορές για στρατόπεδα συγκέντρωσης για όσους πολιτικούς συμφωνούν με σύνθετη ονομασία των Σκοπίων.