Χρηματισμό της προστατευόμενης μάρτυρος καταγγέλλει ο Α.Γεωργιάδης - Free Sunday
Χρηματισμό της προστατευόμενης μάρτυρος καταγγέλλει ο Α.Γεωργιάδης

Χρηματισμό της προστατευόμενης μάρτυρος καταγγέλλει ο Α.Γεωργιάδης

 

Την καταγγελία ότι η προστατευόμενη μάρτυρας η οποία τον εμπλέκει στην υπόθεση Novartis, έχει χρηματιστεί έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Υποπτεύομαι ότι έχει πάρει χρήματα για να τα πει», δήλωσε ο κ.Γεωργιάδη μιλώντας στον ANT1, αναφορικά με τη συγκεκριμένη κατάθεση στην εισαγγελέα Διαφθοράς στην οποία αναφέρεται:

«Θέλω επίσης να σας καταθέσω ότι όπως είναι ευρέως γνωστό ο υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης χρησιμοποιούσε ως μέθοδο ξεπλύματος των χρημάτων που λάμβανε ως δώρα από την Νοβάρτις, εκδοτικές του δραστηριότητες, καθώς και υπηρεσίες προβολής μέσω τηλεπωλήσεων και διοργάνωσης εκδηλώσεων σχετικά με την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και την ανάλυση της αρχαιοελληνικής γραμματείας».

«Κάνω την εκπομπή μου 20 χρόνια και η εισαγγελέας δέχθηκε μαρτυρία που λέει ότι έκανα ξέπλυμα μέσω των εκπομπών μου. Δεν πέρασε από το μυαλό της κ. Τουλουπάκη πως έκανα τις εκπομπές πριν αναλάβω το υπουργείο Υγείας;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, χθες ο πρώην αντιπρόεδρος της NOVARTIS, παρέδωσε το διαβατήριο του μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του. 

Την ίδια στιγμή με δήλωση του δικηγόρου, ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος, διαψεύδει οποιαδήποτε ανάμειξη και προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη:

“Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία απολύτως σχέση έχω με την εν λόγω υπόθεση και οποιαδήποτε επιχειρηθείσα σκευωρία και κατασυκοφάντηση μου δεν θα μείνει αναπάντητη, από όπου και αν προέρχεται αυτή και το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη”. 

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί και η μήνυση του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.