Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι - Free Sunday
Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ κκαι της Νέας Δημοκρατίας το ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Παρίσι.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ν.Δ. «ο κ. Τζανακόπουλος ομολόγησε, σήμερα, ότι ως την μυστική επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Παρίσι, καμία σύμβαση δεν υπήρχε μεταξύ του ΟΔΔΗΧ και της Επενδυτικής Τράπεζας Ρότσιλντ. Δεν βρήκε ούτε μια λέξη για να δικαιολογήσει γιατί ο κ. Τσίπρας πήγε στο Παρίσι με μυστικό τρόπο, ενώ χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και γιατί συνάντησε μόνος του τα στελέχη της Επενδυτικής Τράπεζας».

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί για σιωπή τους κ.κ. Τσακαλώτο και Καμμένο και καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι «για άλλη μια φορά, ο κ. Τσίπρας συλλαμβάνεται να κάνει κρυφές ιδιωτικές συναντήσεις και να ψεύδεται δημοσίως».

ΣΥΡΙΖΑ: Αστειότητες τα περί μυστικής συνάντησης

Άμεση ήταν η απάντηση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που ανέφερε ότι οι «αστειότητες» περί μυστικής επίσκεψης στο Παρίσι πλέον έχουν περάσει «στο επίπεδο του παραληρήματος από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Εξηγεί, μάλιστα, ότι είναι «λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο αρχηγός του κόμματος,  κ. Μητσοτάκης κρύβει το πόθεν έσχες της συζύγου του, λες και πρόκειται για προσωπικό δεδομένο, ενώ είναι εκ του νόμου υποχρέωσή του να το καταθέσει».

Τέλος, θέτει το ερώτημα «πόσο ακόμα ο κ. Μητσοτάκης θα κρύβεται πίσω από τις ασυνάρτητες ανακοινώσεις του κόμματός του και τις δηλώσεις των στελεχών του».