Ο Κατσίκης των ΑΝΕΛ καταγγέλλει επίθεση κουκουλοφόρων και δηλώνει πιστός στην κυβέρνηση - Free Sunday
Ο Κατσίκης των ΑΝΕΛ καταγγέλλει επίθεση κουκουλοφόρων και δηλώνει πιστός στην κυβέρνηση

Ο Κατσίκης των ΑΝΕΛ καταγγέλλει επίθεση κουκουλοφόρων και δηλώνει πιστός στην κυβέρνηση

Nα εισβάλουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη στο κέντρο της Αθήνας, επιχείρησαν τρεις κουκουλοφόροι σήμερα Τετάρτη, στις 9:50 το πρωί.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του βουλευτή, η εισβολή απεφευχθη .οταν πρόλαβαν και αντέδρασαν.

Ο κ.Κατσίκης είχε ακουστεί ότι συγκαταλεγόταν στους βουλευτές που εκέταζαν το ενδεχόμενο να υπερψηφίσουν την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ ενώ ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π.Σγουρίδης είχε καταγγείλλει ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή του, όπως ο ίδιος και ο κ.Λαζαρίδης.

Μένω σταθερός, δεν αποχωρώ και δεν γίνομαι πολιτικός προδότης, δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης το πρωί στον ΑΝΤ1.

"Μένω σταθερός στις ιδέες και τις απόψεις μου. Δεν γίνομαι πολιτικός προδότης, κρατάω το πολιτικό μου ήθος, συνεχίζοντας έναν αγώνα  έντιμης και παραγωγικής συνεργασίας, μένοντας στο κόμμα που με εμπιστεύτηκε έχοντας μια παραγωγική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ"

Αργήσαμε να διαγράψουμε τον Δημήτρη Καμμένο ήταν ένα πολιτικό βαρίδι που δημιουργούσε προβλήματα δήλωσε ο κ. Κατσίκης. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας όταν ο κ. Λαζαρίδης χειροκροτεί τον Πάνο Καμμένο στο Ζάππειο και την επομένη αποχωρεί, δήλωσε. 

«Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του, Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ»., είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος σε ανάρτηση του στο twitter..