Μία δήλωση μπρος, δύο δηλώσεις πίσω... - Free Sunday
Μία δήλωση μπρος, δύο δηλώσεις πίσω...

Μία δήλωση μπρος, δύο δηλώσεις πίσω...

Σε διάψευση της ερμηνείας ότι έκανε συμψηφισμό ανάμεσα στην τραγωδία στο Μάτι και την έξοδο από τα μνημόνια, προχώρησε σήμερα με γραπτή του δήλωση, ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας, Φωτης Κουβέλης.

Ο κ.Κουβέλης αποδίδει την ερμηνεία σε «μονταζιέρα» της αντι[πολίτευσης, την οποία δεν κατονομάζει αλλά της καταλογίζει «ψεύδος» κάνοντας λόγο για «αγαστή πάντα συνεργασία με τα Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής και της στρατευμένης «δημοσιογραφίας».

Πάντως στη δήλωση του, ο κ.Κουβέλης δεν παραθέτει απόσπασμα από την συνέντευξη του, ούτε το βίντεο της.

Η δήλωση του κ.Κουβέλη έχει ως εξής:

 "Η σκόπιμη διαστρέβλωση των δηλώσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη περί «συμψηφισμού της τραγωδίας στο Μάτι με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια», αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η τέχνη της μονταζιέρας παραμένει η τελευταία γραμμή άμυνας όλων εκείνων που υπηρετούν το ψεύδος, τη διαστρέβλωση της πολιτικής αλήθειας και την αδιέξοδη προσπάθεια να συντηρήσουν την ημιθανή πολιτική τους. Σε αγαστή πάντα συνεργασία με τα Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής και της στρατευμένης «δημοσιογραφίας».

Στόχος τους δεν είναι μόνο ο Φώτης Κουβέλης αλλά η ίδια η κυβέρνηση, την οποία επιχειρούν να ανατρέψουν η ΝΔ και οι συνοδοιπόροι της.

Το μαύρο μέτωπο της πολιτικής και οικονομικής διαπλοκής και διαφθοράς σε ρόλο τυμβωρύχου, σκυλεύει τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι.

Έτσι πορεύονται δεκαετίες τώρα, αυτές είναι οι αρχές και οι αξίες τους.

Οι διαχρονικά φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των μεγαλύτερων εγκλημάτων που έχουν συντελεσθεί σε βάρος της πατρίδας και της κοινωνίας, έχουν το θράσος να κουνούν τα δάκτυλο.

Μάταια όμως. Οι πολίτες γνωρίζουν και κρίνουν την προσωπική διαδρομή όλων όσοι μετέχουν στο δημόσιο βίο της χώρας, καθώς και την ηθική της πολιτικής τους".

Υπενθυμίζεται ότι χθες ένας άλλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Δ.Καραγιαννίδης είπε ότι την ΝΔ αποτελεί μία ομάδα ελεεινών ανθρώπων με πιο ελεεινό από όλους τους αρχηγό της.

«Ο Παύλος Πολάκης δεν έχει οξύνει την αντιπαράθεση αλλά απαντά στις προκλήσεις από τα ΜΜΕ. Όταν γίνεται μια δολοφονία χαρακτήρα και μια χυδαία επίθεση σε όλα τα επίπεδα θεωρώ ότι ο άνθρωπος πρέπει να απαντήσει. Υπάρχουν διάφορες ειδήσεις που έχουν ειπωθεί όλο το διάστημα για την αποτελεσματικότητα των των διασωστών, το ΕΚΑΒ, τους Πυροσβέστες και ο κ. Πολάκης απάντησε σε αυτό το πράγμα», δήλωσε ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Μπάρκας.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, μιλώντας στον Real fm, ισχυρίστηκε ότι ο ΣΚΑΙ έχει αποφασίσει «να πολιτεύεται με σωρεία ψεμάτων και διαστρεβλώσεων” και προανάγγειλε συνέχεια του εμπάργκο εμφανίσεων που έχει επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ στα στελέχη του, λέγοντας ότι «δεν μας χρειάζεται κάτι τέτοιο”.

Υπενθυμίζεται ότι το εμπάργκο επιβλήθηκε όταν το Μαξίμου καταλόγισε στον ΣΚΑΙ πρόθεση να πλήξει το ηθικό των σωμάτων ασφαλείας, όταν μετέδωσε την πληροφορία ότι θα απομακρυνθούν οι αρχηγοί της πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ, όπως και έγινε λίγες ημέρες αργόρερα.