Η Παπακώστα απειλεί τον Ρουβίκωνα με τον λογαριασμό των καταστροφών από τους "ακτιβισμούς" - Free Sunday
Η Παπακώστα απειλεί τον Ρουβίκωνα  με τον λογαριασμό των καταστροφών από τους "ακτιβισμούς"

Η Παπακώστα απειλεί τον Ρουβίκωνα με τον λογαριασμό των καταστροφών από τους "ακτιβισμούς"

Τη δυσαρέσκεια της για την αντιμετώπιση του Ρουβίκωνα, εξέφρασε σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και επικεφαλής του κόμματος, «ΝΕΟ», Κατερίνα Παπακώστα.

«Δεν με ικανοποιεί η εικόνα αντιμετώπισής του», είπε η κ.Παπακώστα, η οποία ζήτησε γενικό επανασχεδιασμό.

«Πρέπει να δούμε το πλαίσιο φύλαξης στόχων, με ποιους όρους, με ποιες προϋποθέσεις, πρέπει να προσφέρουμε ασφάλεια στα στελέχη μας. Εμένα η εικόνα δεν με ικανοποιεί, γιατί βλέπω βανδαλισμούς περιουσίας και πολύ μεγάλη ζημιά στην εικόνα της χώρας», είπε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κανοντας λόγο για γεγονότα τα οποία «εκθέτουν και ζημιώνουν την εικόνα της χώρας και κάνουν παλαιοκομματική πολιτική».

Η κυρία Παπακώστα αφησε να εννοηθεί πως τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης είναι γνωστά στην Αστυνομία, λέγοντας πως πρόκειται για άτομα που γράφουν ανοιχτά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν ξέρω αν τους έστελναν σπίτι με ταξί, εγώ σκέφτομαι να τους στείλω το λογαριασμό», είπε και προσέθεσε ότι δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται σε οποιονδήποτε να προκαλεί φθορές που επισκευάζονται με χρήματα φορολογούμενων πολιτών οι οποίοι υπέστησαν «αφαίμαξη» την εποχή των Μνημονίων.

Η κυρία Παπακώστα εξέφρασε την διαφωνία με το εμπάργκο τόσο της ΝΔ στην ΕΡΤ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ.