Η Παπακώστα επιτρέπει στον Ρουβίκωνα να πετάει τρικάκια - Free Sunday
Η Παπακώστα επιτρέπει στον Ρουβίκωνα να πετάει τρικάκια

Η Παπακώστα επιτρέπει στον Ρουβίκωνα να πετάει τρικάκια

Όρια στους ακτιβισμούς του Ρουβίκωνα θέτει η νέα υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, την οποία ενοχλούν οι φθορές αλλά όχι τα τρικάκια.

«Με ενοχλεί το θέαμα να σπάνε και να προκαλούν φθορές, το να πετάνε τρικάκια, ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό», είπε η κυρία Παπακώστα, η οποία επανέλαβε ότι «ο λογαριασμός θα πηγαίνει σε όσους θελουν να βλάψουν την εικόνα της χώρας».

Η κυρία Παπακώστα κατηγόρησε τον Ρουβίκωνα για πολιτική «παλαιών κακών κομματαρχών» η οποία επανέλαβε ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει έναν «νέο επιχειρησιακό σχεδιασμό»

«Δεν έχω δικαίωμα να ζημιώνω τη χώρα μέσα από τις δράσεις μου» είπε η υφυπουργός.

«Έχουν επιλέξει να κάνουν πολιτική σε βάρος του φορολογούμενου πολίτη. Έχουν επιλέξει να κινούνται στα όρια του πλημμελήματος, δεν έχουμε καμία ανοχή σε όποιον παραβιάζει το νόμο», είπε.

«Ο καθένας μπορεί να διακινεί τις ιδέες του ελεύθερα εφόσον δεν θέλει να υπονομεύει τη Δημοκρατία. Ο λογαριασμός θα πηγαίνει σε όσους θέλουν να βλάψουν την εικόνα της χώρας» πρόσθεσε ενώ κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση για τα θέματα ασφαλείας λέγοντας ότι «είναι κριμα μια παράταξη σαν τη δική μου, τη Νέα Δημοκρατία, να λειτουργεί με πρόχειρο τρόπο για να αποκομίσει οφέλη»