Εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στην πολιτική καταγγέλλει ο στρατηγός Κωσταράκος - Free Sunday
Εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στην πολιτική καταγγέλλει ο στρατηγός Κωσταράκος

Εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στην πολιτική καταγγέλλει ο στρατηγός Κωσταράκος

Εμπλοκή της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων σε πολιτικά παιχνίδια η οποία βλάπτει «την ασφάλεια των Ελλήνων και τη δημοκρατία», χαρακτηρίζει με ανάρτησή του στο Facebook, o πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, την υπουργοποίηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Αποστολάκη. «Κύριοι μην εμπλέκετε στα πολιτικά σας παιγνίδια την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Βλάπτετε την ασφάλεια των Ελλήνων και τη δημοκρατία!!» γράφει ο κ. Κωσταράκος, ο οποίος αναφέρεται στα «πρόσωπα εμπιστοσύνης του κ.Καμμένου»:

«Διάβασα πριν απο λίγο στον ηλεκτρονικό Τύπο οτι ο κ.Καμμενος θα προτείνει για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου και των Ενόπλων Δυνάμεων πρόσωπα της εμπιστοσύνης του. Είμαι κατάπληκτος!!! Γιατι πρόσωπα της εμπιστοσύνης του μετα την αποχώρηση του; Συνεχίζει να εχει παραμένοντα συμφέροντα και ενδιαφέροντα μετα την αποχώρηση του; Συνεχίζει να εχει λόγο; Γιατί; Εχει κάποιο σκοπό; Μήπως θεωρεί την Εθνική Αμυνα και τις Ένοπλες Δυνάμεις οικογενειακή του επιχείρηση; Μήπως τελικά πρέπει να επέμβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός με το ΚΥΣΕΑ. Πριν η φάρσα γίνει τραγωδία!!».

Σε δεύτερη ανάρτηση του, μετά την ανακοίνωση της υπουργοποίησης Αποστολάκη ο κ.Κωσταράκος επανήλθε:

Τελικά ολα ηταν προσχεδιασμένα!! Κυριοι μην εμπλέκετε στα πολιτικά σας παιγνίδια την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Βλάπτετε την ασφάλεια των Ελλήνων και τη δημοκρατία!!