Θεοδωράκης για Πρέσπες: Στηρίζουμε λύση στα βόρεια σύνορά μας γιατί ο κίνδυνος είναι στα ανατολικά - Free Sunday
Θεοδωράκης για Πρέσπες: Στηρίζουμε λύση στα βόρεια σύνορά μας γιατί ο κίνδυνος είναι στα ανατολικά

Θεοδωράκης για Πρέσπες: Στηρίζουμε λύση στα βόρεια σύνορά μας γιατί ο κίνδυνος είναι στα ανατολικά

Την άποψη πως το Ποτάμι έχει μία γραμμή σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξέφρασε ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης, που τόνισε ότι πιστεύει, ωστόσο, στην ψήφο κατά συνείδηση.

«Ως κόμμα έχουμε μία γραμμή. Στηρίζουμε μία λύση στα βόρεια σύνορά μας γιατί θεωρούμε ότι ο κίνδυνος είναι στα ανατολικά και όχι στα βόρεια» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, προσθέτοντας ότι «το πρόβλημα πρέπει να λυθεί. Δεν στηρίζουμε τον καταρρέοντα Αλέξη Τσίπρα αλλά την Ελλάδα» υπογράμμισε, μιλώντας στον ALPHA και συνέχισε:

«Είμαι αντίπαλος του κ. Τσίπρα και μετά τα όσα συνέβησαν στη Βουλή, είμαι περισσότερο γιατί χρησιμοποιήθηκαν παλαιοκομματικές μέθοδοι για να παραμείνει η κυβέρνηση. Δεν με ενδιαφέρει όμως να βγάλω το άχτι μου στον Τσίπρα αλλά το συμφέρον της πατρίδας».

«Περίπου το 30% με 40% της κοινωνίας θέλει να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση. Από αυτούς, οι μισοί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Το 15% με 20% πιστεύει στη λύση και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι υποχρέωσή μου να τους εκφράσω» σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ερωτηθείς για τη στάση του Σπύρου Δανέλλη, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε πως ψήφος εμπιστοσύνης σημαίνει εμπιστοσύνη στο κυβερνητικό έργο. «Δεν μπορούμε να δανείζουμε βουλευτές στη συμπολίτευση» σημείωσε.