Ο Παπαχριστόπουλος δίνει παράταση ζωής στους ΑΝΕΛ - Free Sunday
Ο Παπαχριστόπουλος δίνει παράταση ζωής στους ΑΝΕΛ

Ο Παπαχριστόπουλος δίνει παράταση ζωής στους ΑΝΕΛ

Λίγες ημέρες παράταση ζωής θα δώσει στους ΑΝΕΛ, ο Θανάσης Παχριστόπουλος πριν κάνει πράξη τη δέσμευση του για να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του μετά την υπερψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών κάτι που θα διαλύσει επί της ουσίας την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

Ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ  δήλωσε ότι επιεμένει στη δήλωση του ότι θα παραιτηθεί και θα  παραδώσει την έδρα, όμως σκέφτεται να δώσει δύο με τρεις ημέρες χρόνο στον αρχηγό των ΑΝΕΛ, για να ολοκληρώσει τις επαφές του στην προσπάθεια του να διατηρήσει την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ στη Βουλή. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν από το περιβάλλον του βουλευτή ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, σκέφτεται να μεταθέσει την παραίτηση του και μετά την ψήφιση και του πρωτοκόλλου ένταξης στο ΝΑΤΟ. Ετσι ο κ. Καμμένος έχει την δυνατότητα να βρει κάποιον προς αντικατάσταση και βολιδοσκοπεί τους  Δημήτρη Καμμένο, Νίκο Νικολόπουλο και Γιώργο Λαζαρίδη. Υπενθυμίζεται ότι αν παραιτηθεί ο κ. Παπαχριστόπουλος τη θέση του θα πάρει ο Τέρενς Κουίκ ο οποίος δεν πρόκειται να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ καθώς δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον Πάνο Καμμένο.