Λεβέντης: Να παραδώσει αμέσως την έδρα της η Μεγαλοοικονόμου - Free Sunday
Λεβέντης: Να παραδώσει αμέσως την έδρα της η Μεγαλοοικονόμου

Λεβέντης: Να παραδώσει αμέσως την έδρα της η Μεγαλοοικονόμου

Την παράδοση της βουλευτικής της έδρας, ζητεί εγώ και τώρα, από την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Όπως τόνισε ο κ. Λεβέντης: «Σε εμφάνισή της η κ. Μεγαλοοικονόμου στο ΣΚΑΪ δήλωσε ότι αν μου ζητήσει ο Β. Λεβέντης να παραδώσω την έδρα θα το πράξω αμέσως. Πάγια θέση μου είναι κάθε βουλευτής, ιδιαίτερα διορισμένος από το κόμμα με λίστα, αν διαφωνήσει με το κόμμα, οφείλει να παραδίδει την βουλευτική έδρα». 

«Συνεπώς, καλώ την κ. Μεγαλοοικονόμου να παραδώσει αμέσως την έδρα που ανήκει στο λαό του Πειραιά και αποκτήθηκε με δικούς μου αγώνες 40 ετών. Περιμένω λοιπόν να το πράξει», συμπλήρωσε.

Το πολύμηνο εμπάργκο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, έσπασε τελικά από την βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία μάλιστα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραδώσει την έδρα της, αν παραδεχτεί ο Βασίλης Λεβέντης τι ήταν αυτό που είχε γίνει πέρυσι και την ανάγκασε να φύγει από την Ένωση Κεντρώων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κα Μεγαλοοικονόμου δήλωσε πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές καθώς σκέφτεται να ιδρύσει δικό της κόμμα.