Ο Παπαχριστόπουλος εκλιπαρεί για πρόσκληση του Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ - Free Sunday
Ο Παπαχριστόπουλος εκλιπαρεί για πρόσκληση του Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παπαχριστόπουλος εκλιπαρεί για πρόσκληση του Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, θα ζητήσει ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος ευελπιστεί ότι ο κ.Τσίπρας θα τον καλέσει να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Στήριζα, στηρίζω και θα συνεχίσω να στηρίζω την προσπάθεια της κυβέρνησης να σηκώσει τη χώρα, να τελειώσει οριστικά με τη διαπλοκή και την μιντιακή δικτατορία» δήλωσε ο κ.Παπαχριστόπουλος.

«Τέσσερα χρόνια στήριζα το κυβερνητικό έργο. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το κυβερνητικό έργο γιατί πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση πήρε μία χώρα χρεοκοπημένη, λεηλατημένη και σιγά σιγά την αναστηλώνει. Δε βλέπω κανένα λόγο να αλλάξω» επισήμανε μιλώντας στον Ant1 το πρωί της Τρίτης.

Σχολιάζοντας την παράδοση της έδρας του, σημείωσε ότι δεν έκανε κάτι το σπουδαίο, αλλά το αυτονόητο, καθώς έχει δικό του κώδικα συμπεριφοράς. Σχετικά με τη στάση των έξι βουλευτών και τη δέσμευση στήριξης, ανέφερε ότι μπορούν να διαφοροποιηθούν αργότερα σε κάποιο νομοσχέδιο και εξήγησε ότι η δέσμευση ήταν για να μην ευτελίζεται ο κοινοβουλευτισμός