Τα στοιχεία διαψεύδουν τις εξηγήσεις Παππά για Πετσίτη - Free Sunday
Τα στοιχεία διαψεύδουν τις εξηγήσεις Παππά για Πετσίτη

Τα στοιχεία διαψεύδουν τις εξηγήσεις Παππά για Πετσίτη

Με απομακρύνατε την ωρα που ερευνούσα αγορές ακινήτων και εισροή χρήματος, αναφέρει, το στέλεχος της Αρχής κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, στην επιστολή παραίτησης του την οποία δημοσιεύουν σήμερα τα ΝΕΑ.

Στο πλαίσιο αυτό η πλειοψηφία της Βουλής αναγκάστηκε να αποδεχθεί το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για κλήτευση της προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής για το «βρώμικο» χρήμα Αννας Ζαϊρη προκειμένου να ενημερώσει για την πορεία των ερευνών και κυρίως να απαντήσει για τις βαρύτατες καταγγελίες ανώτατου υπαλλήλου που υποστηρίζει ότι εξαναγκάστηκε σε παραίτηση λόγω των «ενοχλητικών».

Η πρόεδρος της Επιτροπής, κυρία Χριστοδουλοπούλου διεύρυνε τον κατάλογο των υπο ακρόαση προσώπων χωρίς να το αιτηθεί η μειοψηφία βάζοντας στον σχετικό κατάλογο και το στέλεχος της ανεξάρτητης αρχής που διεξήγαγε τις έρευνες αλλά και τον πρώην πρόεδρο της ΔΕΠΑ Θεόδωρο Κιτσάκη.

Στο φως της δημοσιότητας ήλθαν νέα στοιχεία για τις σχέσεις του Μανώλη Πετσίτη με τους Κύπριους δικηγόρους των οποίωνβ ήταν φορολογικός εκπρόσωπός τους από τις 23 Δεκεμβρίου 2014, πριν, δηλαδή, τις εκλογές του 2015, διαψεύδοντας τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής ο οποίος την Τρίτη είχε υποστηρίξει ότι ο «Μανόλο» μεταπήδησε στον ιδιωτικό τομέα και σταμάτησε τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ στις αρχές του 2016.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κύριος Κιτσάκος, ο οποίος διώκεται για απιστία στη ΔΕΠΑ, είπε ότι ο Μανώλης Πετσίτης ήταν από το παρελθόν γνωστός στη ΔΕΠΑ, όπου και όταν την επισκεπτόταν, γινόταν δεκτός ως «ο κύριος Πετσίτης από το Μαξίμου».