Υποκρισία χαρακτηρίζει η κυβέρνηση τη συζήτηση για τις διακοπές Τσίπρα στο κότερο - Free Sunday
Υποκρισία χαρακτηρίζει η κυβέρνηση τη συζήτηση για τις διακοπές Τσίπρα στο κότερο

Υποκρισία χαρακτηρίζει η κυβέρνηση τη συζήτηση για τις διακοπές Τσίπρα στο κότερο

Υποκρισία χαρακτήρισε ο κυβερνητικος εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, τη συζήτηση για τις διακοπές του πρωθυπουργού, στη θαλαμηγό της κυρίας Κατερίνας Παναγοπουλου, πέρυσι το καλοκαίρι.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν σταμάτησε την εργασία του; Τι είδους υποκρισία είναι αυτή;», είπε ο κ.Τζανακόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στον ΑΝΤ1, ενώ διευκρίνισε ότι οι διακοπές έγιναν 25 ημερες μετά την τραγωδία στο Μάτι.

«Η κυρία Παναγοπούλου είναι συνεργάτιδα του πρωθυπουργού εδώ και 3 χρόνια. Είναι άμισθη συνεργάτης εδώ και 1 χρόνο. Είναι δικαιώμά της να φιλοξενήσει τον πρωθυπουργό για μια ανάπαυλα 2-3 ημερών» είπε ο κ. Τζανακόπουλος ο οποίος εξέφρασε την άποψη «το ότι κάποιος δικαιούται να ξεκουραστεί 2-3 ημέρες δεν συνιστά πολιτική είδηση».

Ο κ. Τζανακόπουλος κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για «κίτρινες ειδήσεις» καθώς, όπως είπε, «μια κάνει αντιπολίτευση με τον Πολάκη, μια αντιπολίτευση με κλεμμένες φωτογραφίες» και υποστήριξε ότι αν κάποιος δεν έχει δικαίωμα να εκστομίζει τη φράση «είμαστε με τους πολλούς» δεν είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Αντίθετα, είπε ο κ. Τζανακόπουλος, αν κάποιος μπορεί να κατηγορηθεί σε αυτή τη χώρα για διαφθορά και σχέσεις με την ελίτ είναι ο κύριος Μητσοτάκης ο οποίος πολιτεύεται με τα συμφέροντά της. «Πείτε μου μια πράξη της κυβέρνησης που δεν έγινε με γνώμονα και μέριμνα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος. Όσο και να ψάξετε δε θα βρείτε» υποστήριξε.