Κωνσταντοπούλου: Η Δούρου να πάει φυλακή - Free Sunday
Κωνσταντοπούλου: Η Δούρου να πάει φυλακή

Κωνσταντοπούλου: Η Δούρου να πάει φυλακή

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση, με αφορμή τις χθεσινές ανακοινώσεις για τις παροχές, εξαπέλυσε μιλώντας στο Άτλας TV, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Χτες, την ώρα που ο Τσίπρας έκανε αυτές τις εξαγγελίες, ήταν στην Αθήνα η τρόικα με τους υπουργούς και είναι και σήμερα και τους κανοναρχεί τι επιτρέπεται και τι όχι, αυτό είναι μνημόνιο. Το Eurogroup συνεδριάζει κάθε τόσο, για αν εγκρίνει ή όχι τη δόση, αυτό είναι μνημόνιο. Ο ελληνικός λαός δεν είναι πρόβατα, δεν είναι διατεθειμένος να ξεχάσει τι του έχουν αφαιρέσει, επειδή τώρα του δίνουν ψίχουλα».

Όσον αφορά τις ευθύνες για την τραγωδία στο Μάτι, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι στο Μάτι έγινε ολοκαύτωμα και η κυβέρνηση παρίστανε την ανήξερη, συμπληρώνοντας ότι η Ρένα Δούρου πρέπει να πάει φυλακή, γιατί άφησε απροστάτευτο τον κόσμο και δεν τον προειδοποίησε καν, ενώ σχετικά με τις αποκαλύψεις για τις διακοπές Τσίπρα στο σκάφος Παναγοπούλου, είπε:

«Ακούμε τον πρωθυπουργό να λέει για «ξαναζεσταμένο φαί;» Την ώρα που όπως αποκαλύφθηκε, πήγε και διακοπούλες με θαλαμηγό για να ξεκουραστεί ο καημένος; Την ώρα που είχαν πεθάνει άνθρωποι με ευθύνη του και παρίστανε ότι δήθεν αναλαμβάνει και την πολιτική ευθύνη;».