Μητσοτάκης από τα Ιωάννινα: Ο Κυμπουρόπουλος δεν είναι «γλάστρα», ο Τσίπρας είναι ίδιος με τον Πολάκη - Free Sunday
Μητσοτάκης από τα Ιωάννινα: Ο Κυμπουρόπουλος δεν είναι «γλάστρα», ο Τσίπρας είναι ίδιος με τον Πολάκη

Μητσοτάκης από τα Ιωάννινα: Ο Κυμπουρόπουλος δεν είναι «γλάστρα», ο Τσίπρας είναι ίδιος με τον Πολάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στα Ιωάννινα επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα για το ότι έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει  «γλάστρα» τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

«Αισθάνθηκα προσωπικά την ανάγκη να καταθέσω την πρόταση μομφής εναντίον ως ελάχιστη μορφή αξιοπρέπειας σε έναν άνθρωπο που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν δυσκολίες όταν έχεις θέληση. Ο άνθρωπος αυτός απαξιώθηκε προσωπικά από τον κ. Τσίπρα όταν χθες τον αποκάλεσε γλάστρα. Δεν είναι γλάστρα ο κ. Κυμπουρόπουλος. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος που διεκδικεί ίσες ευκαιρίες. Αν κάτι απέδειξε η χθεσινή συζήτηση στη βουλή είναι ότι ο κ.Τσίπρας με τον απαξιωτικό ενικό που χρησιμοποίησε απέναντι στο πρόσωπό μου, απέδειξε αυτό που λέμε εδώ και καιρό. Ο Τσίπρας και ο Πολάκης είναι το ίδιο πράγμα», τόνισε o πρόεδρος της ΝΔ.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες προεκλογικές παροχές του Αλέξη Τσίπρα είπε: «Πολύ λίγα, πολύ αργά. Τέσσερα χρόνια διέλυσε τη μεσαία τάξη, εξαφάνισε τους συνταξιούχους. Οι Έλληνες του έχουν γυρίσει ήδη την πλάτη. Την 26η Μαΐου θα του στείλουν και το τελευταίο μήνυμα. Ο κ. Τσίπρας μας είπε χθες ότι θέλει να μετατρέψει την 26η Μαΐου σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του. Του απαντώ ότι η 26η Μαΐου θα είναι ψήφος απόρριψης της κυβέρνησής του και ψήφος εμπιστοσύνης για την ΝΔ».

Επίσης έστειλε και αυστηρό μήνυμα στην Αλβανία ότι η πόρτα της ΕΕ δεν θα ανοίξει ποτέ για αυτήν αν δεν σεβαστεί πλήρως τα δικαιώματα της ομογένειας.