Ο Τσίπρας έκανε την "ψήφο εμπιστοσύνης" των ευρωεκλογών "δημοσκόπηση" επειδή χάνει, λέει ο Μητσοτακης - Free Sunday
Ο Τσίπρας έκανε την "ψήφο εμπιστοσύνης" των ευρωεκλογών "δημοσκόπηση" επειδή χάνει, λέει ο Μητσοτακης

Ο Τσίπρας έκανε την "ψήφο εμπιστοσύνης" των ευρωεκλογών "δημοσκόπηση" επειδή χάνει, λέει ο Μητσοτακης

«Εγώ θέλω μια καθαρή νίκη το βράδυ της 26ης Μαΐου ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία σε όλη την κοινωνία ότι είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, τον χαρακτηρισμό «δημοσκόπηση» για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, τον οποίο χρησιμοποίησε χθες ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσιπρας στη συνέντευξη του στον ALPHA.

Ο κ.Μητοστάκης έκανε λόγο για οπισθοχώρηση του κ.Τσίπρα, ο οποίος πριν λίγα 24ωρα είχε πει στη Βουλή ότι οι ευρωεκλογές είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.«Τολμώ να πω,δε, ότι είναι προσβλητικό αυτό που είπε για τις Ευρωεκλογές» προσέθεσε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος συμπλήρωσε οτι «το βράδυ της 26ης Μαίου θα ήθελα να τον στείλω με τη βοήθεια του ελληνικού λαού σε μια μόνιμη ξεκούραση».

Ο κ.Μητσοτάκης απέδωσε την αλλαγη στο ότι ο κ.Τσίπρας «γνωρίζει ότι θα χάσει στις εγκλογές».

«Προφανώς οι πολίτες δεν θα ψηφίσουν μόνο για την Ευρώπη αλλά θα είναι μια ετυμηγορία για την κυβέρνηση» είπε ο κ. Μητσοτάκης εκτιμώντας ότι «θα είναι μια ψήφος επιβράβευσης για τη ΝΔ».

Ερωτηθείς για την προσπάθεια διαστρέβλωσης των λεγομένων του για τα εργασιακά και την «7ήμερη εργασία» ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για «μονταζιέρα του Μαξίμου που διαστρέβλωσε τα λεγόμενά μου» και για «μεγάλη γκάφα της κυβέρνησης γιατί ο κ. Τσίπρας είχε επισκεφθεί την επιχείρηση στην οποία αναφέρθηκα και την είχε αποθεώσει».

«Πόσο χαμηλά θα πέσουν ώστε ο ίδιος να μην λέει ψέματα αλλά να βάζει ψέματα στα λόγια των άλλων;» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και αναρωτήθηκε αν η προεκλγική περίοδος θα είναι μια μόνιμη διαστρέβλωση των όσων λέει ο αντίπαλος τονίζοντας ότι «αυτό δεν το ανέχομαι».

 

«Πρέπει να υπάρχει μεγάλος πανικός στα υπόγεια του Μαξίμου για να διαστρεβλώνει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο τα όσα είπα» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Μητσοτάκης