Ο Πολάκης ξεκίνησε την απολογία στο Πειθαρχικό από το facebook - Free Sunday
Ο Πολάκης ξεκίνησε την απολογία στο Πειθαρχικό από το facebook

Ο Πολάκης ξεκίνησε την απολογία στο Πειθαρχικό από το facebook

Από το facebook ξεκίνησε τις εξηγήσεις του στο άτυπο πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ,

ο βουλευτής Χανίων και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος παραπέμφθηκε στο όργανο, το οποίο απαρτίζουν οι γραμματείς της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρης Τζανακόπουλος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Όλγα Γεροβασίλη, με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

 

Σε νέα του ανάρτηση, μετά την πρόσκληση στο πειθαρχικό, ο πρώην υπουργός εμμέσως πλην σαφώς απέδωσε τη δημοσιότητα για την ανάρτηση στη ΝΔ, και υπενθύμισε οτι είχε κάνει και άλλες αναρτήσεις που δεν σχολιάστηκαν γιατί ενοχλούσαν την κυβέρνηση.

 

“Χτες έκανα -εκτός από δυο κουραστικά χειρουργεία -,την ανάρτηση με το τραπέζι με τους φίλους και συνεργάτες μου ,καθώς και την ανάρτηση για το ΝΕΟ PET-CT του Ευαγγελισμού που χρηματοδοτήσαμε εμείς,όπως και την ανάρτηση για το νεο ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ του Μπακογιάννη με τα λαμπιόνια των 800.000 ευρώ για τα Χριστούγεννα.

ΠΑΙΞΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η παραπομπή έγινε χθες Τρίτη, και παρά το γεγονός ότι τη Δευτέρα το βράδυ στη συνέντευξη του στο STAR είχε αποδοκιμάσει την ανάρτηση της φωτογραφίας από το τραπέζι στο οποίο συμμετείχε ο κ.Πολάκης, αλλά είχε δεχθεί το περιεχόμενο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Τσίπρας τη Δευτέρα είχε δώσει εντολή σε στενό του συνεργάτη να επικοινωνήσει με τον βουλευτή Χανίων και να του μεταφέρει τη δυσφορία του υπογραμμίζοντας του παράλληλα, την αστοχία αλλά και το λάθος μήνυμα που στέλνει με την ανάρτηση, και το πρωί της Τρίτης ζήτησε από τους δύο γραμματείς να καλέσουν τον βουλευτή Χανίων προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη χθεσινή του ανάρτηση.

Ο βουλευτής Χανίων είναι το πρώτο στέλεχος του κόμματος που παραπέμπεται στο Πειθαρχικό αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το ζήτημα κάνοντας λόγο για «μία συζήτηση που θα γίνει», αλλά στον κ.Πολάκη καταλογίζεται ότι πέρα από το λανθασμένο μήνυμα που έδωσε θεωρούν ότι δόθηκε, διευκόλυνε την αλλαγή της ατζέντας από το Μέγαρο Μαξίμου, την ώρα, μάλιστα, που η κυβέρνηση βρισκόταν σε δύσκολη θέση λόγω της διαχείρισης της πανδημίας αλλά και των προβλημάτων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας τηλεκπαίδευσης.Η κ.Γεροβασίλη σε συνέντευξη της στο «Κόκκινο» χαρακτήρισε «αρνητική την κίνηση Πολάκη, όχι όμως πολιτικά χυδαία αλά ΝΔ» ενώ σαφείς αποστάσεις από τον βουλευτή Χανίων πήρε και ο τομεάρχης Εσωτερικών, Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος τόνισε ότι ο Πολάκης πρέπει να δώσει εξηγήσεις.

Η νέα ανάρτηση του κ.Πολάκη, έχει ως εξής:

«ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ: ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ,σας έχω δεν με έχετε!», έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ :

1) ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ,σας έχω δεν με έχετε!

2) Χτες έκανα -εκτός από δυο κουραστικά χειρουργεία -,την ανάρτηση με το τραπέζι με τους φιλους και συνεργάτες μου ,καθώς και την ανάρτηση για το ΝΕΟ PET-CT του Ευαγγελισμού που χρηματοδοτήσαμε εμείς,όπως και την ανάρτηση για το νεο ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ του Μπακογιάννη με τα λαμπιόνια των 800.000 ευρώ για τα Χριστούγεννα.

ΠΑΙΞΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ .

Αυτο δείχνει την ΑΔΥΝΑΜΙΑ σας να σώσετε επικοινωνιακά την κυβέρνηση των Μωυσυδων που τάχει κάνει κολυμπηθρόξυλο στη ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!!

Στη συνέχεια, ο κ.Πολάκης παραθέτει αυτούσια την ανάρτηση του δημοσιογράφου, Μιχάλη Στρατάκη.

3) Αντί άλλης απάντησης κοινοποιώ μια -σημερινή -ανάρτηση του Μιχάλη Στρατακη :(και γελώ ακατάπαυστα κι εγώ …όπως στη φωτογραφία μετά που χτύπησα τη στηρα κατακέφαλα τον Ιούνιο)

“Επειδή τυχαίνει να το ξέρω το παιχνίδι της προπαγάνδας, του αποπροσανατολισμού και της δολοφονίας χαρακτήρων, απλά χαμογελώ με όσα βλέπω να συμβαίνουν έχοντας στο στόχαστρο τον Πολάκη.

Γιατί ξέρω, πως ό,τι κι αν κάνει ή δεν κάνει ο Πολάκης, θ’ αποτελεί, μονίμως και σταθερά, αντικείμενο εκμετάλλευσης από την πλευρά του επικοινωνιακού στρατηγείου του κουβέρνου.

-Αν μιλάει ο Πολάκης, η εντολή θα είναι “ξεσκίστε τον, τον άθλιο γι αυτά που λέει”.

-Αν δεν μιλάει ο Πολάκης, η εντολή θα είναι “ξεσκίστε τον, ο Τσίπρας του απαγόρευσε να ξαναμιλήσει”.

Αν κάνει αναρτήσεις ο Πολάκης, η εντολή θα είναι “ξεσκίστε τον, γιατί είναι προκλητικός και αυθάδης”.

-Αν δεν κάνει αναρτήσεις ο Πολάκης, η εντολή θα είναι “ξεσκίστε τον γιατί εχέστηκε από το φόβο του”.

– Αν προβάλλει τους φίλους του ο Πολάκης, η εντολή θα είναι “ξεσκίστε τον γιατί παραβιάζει όλα τα μέτρα κατά του κορωνοϊού”.

– Αν δεν προβάλλει τους φίλους του ο Πολάκης, η εντολή θα είναι “ξεσκίστε τον, ακόμα και οι φίλοι του τον εγκατέλειψαν”.

Ακόμη κι αν τον δούνε στην Τήνο να πηγαίνει γονατιστός στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης, η εντολή θα είναι “ξεσκίστε τον τον καραγκιόζη, τον θεομπαίχτη”.

Και στα κύματα της θάλασσας να τον δούν να περπατάει, η εντολή θα είναι “ξεσκίστε τον, ούτε μπάνιο δεν ξέρει ο άχρηστος”.

Γενικά, ό,τι κι αν κάνει κι ό,τι κι αν δεν κάνει ο Πολάκης, θ’ αποτελεί τροφή για όλους εκείνους που ενώ το δάσος έχει λαμπαδιάσει, επιμένουν να δείχνουν στο λαό το πρώτο δέντρο και τα μυρμηγκάκια που σουλατσάρουν στις σχισμάδες του κορμού του.

Γιατί πιστεύουν πως έτσι, κανείς δεν θα νοιαστεί για το δάσος που καίγεται και κανείς δεν θα τρέξει να σβύσει τη φωτιά. Όλοι, με τα μυρμήγκια θ’ ασχολούνται.

Αυτούς, ένα τους ενδιαφέρει: Να καεί το δάσος και να κονομήσουν πουλώντας τα κάρβουνα.

Επειδή τυχαίνει να ξέρω το παιχνίδι της προπαγάνδας, του αποπροσανατολισμού και της δολοφονίας χαρακτήρων, απλά χαμογελώ.

Μα το χαμόγελο γίνεται γέλιο, επειδή τυχαίνει να ξέρω και τον Έλληνα”».