Αναστέλλεται η προεκλογική εκστρατεία στη Βρετανία - Free Sunday
Αναστέλλεται η προεκλογική εκστρατεία στη Βρετανία

Αναστέλλεται η προεκλογική εκστρατεία στη Βρετανία

Στην απόφαση τους να αναστείλουν την προεκλογική τους εκστρατεία κατέληξαν τα πολιτικά κόμματα στην Βρετανία μετά την αιματηρή έκρηξη που έγινε στο κεντρικό στάδιο του Μάντσεστερ στη λήξη της συναυλίας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε, από την οποία 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 59 τραυματίστηκαν σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό..

Ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι συνομίλησε με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και συμφώνησαν για την αναστολή της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων τους για τις εκλογές της 8ης Ιουνίου.

Νωρίτερα, ο τηλεοπτικός σταθμός Sky News, είχε μεταδώσει ότι οι Συντηρητικοί, το κόμμα της Μέι αποφάσισαν να αναστείλουν την προεκλογική τους εκστρατεία για τις επικείμενες εκλογές. 

"Μία πηγή των Τόρις (Συντηρητικών), μιλώντας στην Ένωση Τύπου (πρακτορείο ειδήσεων) είπε ότι η εκστρατεία για τις εθνικές εκλογές της πρωθυπουργού έχει ανασταλεί", μετέδωσε το Sky News.

Το Εθνικό Κόμμα της Σκοτίας, ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την ανακοίνωση του εκλογικού μανιφέστου, που επρόκειτο να γίνει σήμερα.