Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις σε ανασφάλιστους - Free Sunday
Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις σε ανασφάλιστους

Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις σε ανασφάλιστους

 Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες της  Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας για δράσεις πρόληψης υγείας και ενημέρωσης των πολιτών, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεών της σε όλη την Ελλάδα.

Το μήνα Μάιο, σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες,θα πραγματοποιηθούν στο Κοινωνικό Καρδιολογικό Ιατρείο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (Ποταμιάνου 6, Ιλίσια)καρδιολογικές εξετάσεις για ανασφάλιστους πολίτες, σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας Καρδιακής Ανεπάρκειας της ΕΚΕ.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουνμέσα στον Απρίλιο με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στο τηλέφωνο 210-7258003-8 (από Δευτέρα-Πέμπτη, ώρες 12.00-16.00) ή στην ηλεκτρονικήδιεύθυνση lignos@hcs.gr προκειμένου να κλείσουν συγκεκριμένη ημέρα και ώρα εξέτασηςγια τον μήνα Μάιο.

Διαχρονικά σταθεροί στόχοι της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας αποτελούν η ενημέρωση των πολιτών κάθε ηλικίας για τους παράγοντες κινδύνου καρδιαγγειακών νόσων και, συνολικά, στοχευμένες ενέργειες για τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας.