Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε - Free Sunday
Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε

Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε

Πρωταγωνιστώντας

Η Πίπα Μίντλετον ζει μέρες δόξας χάρη στον αρραβώνα της με τον εκατομμυριούχο Τζέιμς Μάθιους. Δεν είναι πια στον δεύτερο ρόλο, κρατώντας την ουρά του νυφικού της αδελφής της Κέιτ, αλλά βγαίνει μπροστά και έλκει τα φώτα πάνω της. Η «Daily Mail» αποκάλυψε λεπτομέρειες της σχέσης της, γράφοντας πως ο Μάθιους την ερωτεύτηκε πριν από δέκα χρόνια αλλά δεν κατάφερε να την κερδίσει αμέσως. Περίμενε, προσπάθησε και τελικά την «έδεσε» με ένα μονόπετρο τριών καρατίων αξίας 250.000 δολαρίων.

Λάμποντας

Τα 47 της χρόνια έκλεισε η Τζένιφερ Λόπεζ και το γιόρτασε με ένα πάρτι στο Λας Βέγκας στο οποίο η ίδια τραγούδησε και χόρεψε ξετρελαίνοντας τους καλεσμένους της. Καλύτερα απ’ όλους πέρασε η Κιμ Καρντάσιαν, επειδή βρήκε την ευκαιρία να κερδίσει μερικά ακόμη λεπτά εύκολης δημοσιότητας, ανεβάζοντας στο διαδίκτυο φωτογραφίες της τούρτας, της εορτάζουσας και στιγμιότυπων από τη μάζωξη. Τα σχόλια για το πόσο νέα δείχνει η Λόπεζ είναι περιττά, γιατί έχουν γίνει ήδη πολλά σε πλανητικό επίπεδο.

Αλλάζοντας

Δεν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που το ρίχνει στον εκκεντρισμό. Ο Λιονέλ Μέσι τα έβαψε ξανθά, προς πλατινέ για να ακριβολογούμε, και ποζάρει μάλλον περήφανος για την επιλογή του. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ως γνωστόν και de gustibus non disputandum, γιατί το έλεγαν και οι Λατίνοι. Σε κάθε περίπτωση, για τον άσο της Μπαρτσελόνα είναι προτιμότερο να απασχολεί τα ΜΜΕ για τα μαλλιά του παρά για την ποινή που έφαγε λόγω φοροδιαφυγής.