Τα μήλα κάτω από τη μηλιά... - Free Sunday
Τα μήλα κάτω από τη μηλιά...

Τα μήλα κάτω από τη μηλιά...

Οι ψυχολόγοι λένε ότι τα παιδιά διάσημων γονιών δυσκολεύονται να αναμετρηθούν με τις προσδοκίες που είτε τους φορτώνουν οι γύρω είτε δημιουργούν από μόνα τους, θέλοντας να φτάσουν το ύψος που έχει πιάσει ο μπαμπάς, η μαμά ή και οι δύο.

Αυτό που δεν λένε είναι ότι έχουν και περισσότερες ευκαιρίες από τους συνομηλίκους τους και επομένως, αν καταφέρουν να βρουν την εσωτερική τους ισορροπία, τότε ανοίγονται μπροστά τους δρόμοι λαμπροί.

Η Κάγια…

Είναι η περίπτωση της κόρης της Σίντι Κρόφορντ. Όμορφη σαν τη μαμά της και με διάθεση να κατακτήσει τις πασαρέλες όπως η μαμά της. Την αναγνωρισιμότητα και τις κατάλληλες γνωριμίες τις έχει από τα αποδυτήρια ή, για την ακρίβεια, από τα δοκιμαστήρια. Την είδαμε στο πάρτι κατά το οποίο απονεμήθηκαν τα Daily Front Row’s Fashion Media Awards στη Νέα Υόρκη μαζί με τη μητέρα της, την 50χρονη Σίντι Κρόφορντ. Η 15χρονη Κάγια Γκέρμπερ απέσπασε την τιμητική διάκριση Breakthrough Model of the Year, κάτι που ενθουσίασε τον πατέρα της, τον 54χρονο Ρέιντ Γκέρμπερ, και τον 17χρονο αδελφό της Πρίσλεϊ, οι οποίοι ήταν εκεί για να τη χειροκροτήσουν. Τα 15 είναι πολύ νεαρή ηλικία για δουλειά, αλλά ο κόσμος της μόδας είναι αλλιώς και ο πειρασμός μεγάλος για όποιον/όποια έχει τη δυνατότητα να προσελκύσει τα φλας.

…και η Μάγια

Η κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ίθαν Χοκ έχει ήδη μεγάλη ζήτηση για φωτογραφίσεις, διαφημίσεις, επιδείξεις μόδας. Έγινε το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του brand All Saints και από τότε δεν σταματάει να δέχεται προτάσεις. Σπουδάζει ηθοποιία και δεν αποκλείεται το όνειρό της να είναι να παίξει στο σινεμά, να γίνει πρωταγωνίστρια και ίσως να ξεπεράσει τη φήμη της μαμάς και του μπαμπά. Στο μεταξύ, εξασφαλίζει το ζην, μπορεί και το ευ ζην, ως μοντέλο και έτσι δεν έχει ανάγκη το χαρτζιλίκι των γονιών της, που δείχνουν, απ’ όσα λένε στις συνεντεύξεις τους, να απολαμβάνουν την ιδέα ότι το παιδί τους ακολουθεί, όπως μπορεί και όσο μπορεί, τα χνάρια τους.

Η Αλεσάντρα

Ο Άντι Γκαρσία δεν είχε φανταστεί ότι η 24χρονη κόρη του θα γινόταν μοντέλο για μεγάλα μεγέθη. Πρόλαβε να παίξει σε δύο ταινίες, έχει σπουδάσει κινηματογράφο, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει εκεί όπου διέπρεψε ο πατέρας της, γιατί ο τρόπος της να πείθει τις γυναίκες με πιασίματα ότι μπορούν να είναι ωραίες είναι μοναδικός και της προσφέρει πολλά στο επαγγελματικό επίπεδο. Είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με το σώμα της, υποστηρίζει την αλλαγή των προτύπων ομορφιάς και μας καλεί όλες να αγαπήσουμε τις καμπύλες μας. Η ίδια το έχει κάνει επάγγελμα, οπότε δεν την παίρνει και να κάνει δίαιτα.