Πάμε σινεμά; (trailers) - Free Sunday
Πάμε σινεμά; (trailers)

Πάμε σινεμά; (trailers)

ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
OUR KIND OF TRAITOR

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σουζάνα Γουάιτ ΣΕΝΑΡΙΟ: Χοσεΐν Αμινί (βασισμένο στο ομώνυμο best seller του Τζον Λε Καρέ) ΠΑΙΖΟΥΝ: Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Ναόμι Χάρις, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ντέμιαν Λιούις ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 108΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: Spentzos Film

Ένα συνηθισμένο ζευγάρι Άγγλων, ο Πέρι και η Γκέιλ, βρίσκονται στο Μαρόκο για διακοπές. Εκεί θα γνωρίσουν τον Ρώσο Ντιμά και θα κάνουν παρέα. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Ντιμά είναι μέλος της ρωσικής μαφίας. O Ντιμά εξαναγκάζει τον Πέρι να μεταφέρει απόρρητες πληροφορίες στις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες. Το ζευγάρι θα βρεθεί ξαφνικά στη μέση ενός διεθνούς παιχνιδιού κατασκοπίας και βρόμικης πολιτικής. Ο Πέρι και η Γκέιλ θα ταξιδέψουν με τη βία από το Παρίσι στη Βιέννη και από εκεί στις Γαλλικές Άλπεις και τελικά στο Λονδίνο, προκειμένου να βρουν έναν σύνδεσμο με τη βρετανική κυβέρνηση.

Δείτε το trailer: 

Στάσου στο ύψος σου

Un homme à la hauteur

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Λοράν Τιράρ ΠΑΙΖΟΥΝ: Ζαν Ντιζαρντέν, Βιρζινί Εφιρά ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 98΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: Odeon

Η Ντιάν είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, πετυχημένη δικηγόρος και γοητευτικός χαρακτήρας. Έχει μόλις βάλει τέλος σε έναν γάμο στον οποίο ήταν δυστυχισμένη και είναι πια ελεύθερη να συναντήσει τη μεγάλη αγάπη της ζωής της. Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, η Ντιάν δέχεται ένα τηλεφώνημα από έναν άντρα ονόματι Αλεξάντρ, ο οποίος έχει βρει το χαμένο της κινητό. Ο Αλεξάντρ είναι ευγενικός, αστείος και καλλιεργημένος, και η Ντιάν, μαγεμένη από την προσωπικότητά του, δέχεται να συναντηθούν από κοντά. Το ραντεβού τους, όμως, δεν είναι καθόλου όπως το περίμενε, καθώς ο μυστηριώδης άντρας είναι κοντός. Πολύ κοντός. Η πρωταγωνίστρια βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα στην αγάπη και σε μια αίσθηση κοινωνικής ντροπής. Κάτι από «Pretty Woman», από την άποψη του μοντέρνου παραμυθιού, αλλά και λίγο από το «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς», ως προς την κωμωδία με τη γαλλική μαγιά των κομεντί, η ιστορία περνάει από σκηνή σε σκηνή με χάρη από την κωμωδία στο δράμα με φόντο τη Μασσαλία.

Δείτε εδώ το trailer:

Τσεκούρι από κόκκαλο
Bone Tomahawk

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Σ. Κρεγκ Ζάλερ ΠΑΙΖΟΥΝ: Κερτ Ράσελ, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Ντέιβιντ Αρκέτ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 132΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: Weird Wave

Όταν μια φυλή άγριων κανίβαλων Ινδιάνων απάγει την όμορφη Σαμάνθα από τη μικρή πόλη Λαμπερή Ελπίδα, μια ετερόκλητη ομάδα πιστολάδων καθοδηγούμενη από τον σερίφη Φράνκλιν Χαντ (Κερτ Ράσελ) ξεκινά να τη φέρει πίσω, πριν γίνει το κυρίως πιάτο στη γιορτή των Ινδιάνων. Όμως οι εχθροί τους είναι πιο αδίστακτοι απ’ όσο μπορεί κάποιος να φανταστεί. Ο Κερτ Ράσελ γίνεται ο οδηγός μας σε ένα σκληρό και ωμό οδοιπορικό μιας τρομοκρατημένης αποστολής διάσωσης στην Παλιά Δύση, σε μια ταινία που παραβιάζει όλες τις συμβάσεις του είδους. Η ταινία-έκπληξη του πρωτοεμφανιζόμενου δημιουργού κέρδισε, μεταξύ άλλων, τα βραβεία Σκηνοθεσίας και Κριτικής στο Φεστιβάλ Sitges, αλλά και το Μεγάλο Βραβείο στο Φεστιβάλ Gérardmer – δύο εμβληματικά φεστιβάλ για το είδος των θρίλερ ανά τον κόσμο.

Δείτε εδώ το trailer: