Ο Ντάνος τα έβαλε με όλους και κέρδισε (video) - Free Sunday
Ο Ντάνος τα έβαλε με όλους και κέρδισε (video)

Ο Ντάνος τα έβαλε με όλους και κέρδισε (video)

  • TV

Ακόμα και όσοι αντιπαθούσαν τον σκιαθίτη παίκτη του Survivor χθες λύγισαν.

Κι αυτό γιατί ο Γιώργος Αγγελόπουλος κλήθηκε να αναμετρηθεί με όλους τους παίκτες των μαχητών.

Ένας εναντίον όλων. Και μαντέψτε… Ναι, σωστά. Τους κέρδισε. Και σχετικά χαλαρά.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

«Διάσημοι» –δηλαδή Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργος Αγγελόπουλος και «Μαχητές» κλήθηκαν να αγωνιστούν για πρώτη φορά σε βραδινό άθλημα. Ένα αγώνισμα ισορροπίας που αρχικά έδειχνε χαμηλών απαιτήσεων, αλλά όπως είπαν οι παίκτες και των δύο ομάδων μόνο τέτοιο δεν ήταν αφού απαιτούσε μεγάλη δύναμη στα πόδια.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τέθηκε εκτός μάχης από το πρώτο αγώνισμα καθώς έχει χρόνιο πρόβλημα με τα γόνατα, όπως είπε όχι μόνο η ίδια αλλά και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Έτσι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν υποχρεωμένος να αγωνιστεί μόνος του απέναντι σε όλους τους άρρενες των Μαχητών, εκτός από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο που επίσης αντιμετώπισε πρόβλημα με τα γόνατά του.

Συνολικά ο Ντάνος έπαιξε 15 παιχνίδια για να ολοκληρώσει τις μάχες του με το σκορ 10-6.

Ακόμα και όσοι αντιπαθούσαν τον Ντάνο χθες στο twitter λύγισαν.

Δείτε εδώ όλες τις μάχες του:

 

 

Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα όλου του υπόλοιπου Survivor, έως του σημείου που οι παίκτες θα μείνουν τέσσερις: Οι ομάδες Διάσημων και Μαχητών διαλύονται και τα αγωνίσματα θα είναι πλέον ατομικά. Ο καθένας θα αγωνίζεται εναντίον όλων και μόνο για τον εαυτό του και όχι για λογαριασμό ομάδας δηλαδή. Μένει να δούμε με ποιους όρους θα γίνει συνολικά τώρα το παιχνίδι και κυρίως πώς θα αγωνίζεται η μοναδική ετοιμοπόλεμη γυναίκα που έχει απομείνει, η Σάρα.

Η εξέλιξη αυτή στο παιχνίδι είναι λογική και αναμενόμενη, αφού πλέον δε νοείται να υφίσταται ομάδα (Διάσημοι) με έναν ενεργό παίκτη! Προφανώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρυδίκη στο γόνατο είναι αρκετά σοβαρό και δεν της επιτρέπει να αγωνιστεί τουλάχιστον για κάποιες ημέρες. Είναι ακόμη άγνωστο πώς θα συμμετέχει πλέον στο παιχνίδι, ούσα εκτός αγωνιστικής δράσης, και πώς ακριβώς θα γίνει το αγώνισμα της ασυλίας και άρα η επόμενη αποχώρηση.

Από το τρέιλερ όμως του σημερινού επεισοδίου φαίνεται να τραυματίζεται και ο Βασάλος, χωρίς να έχει γίνει σαφές εάν πρόκειται για κάποιο σοβαρό τράβηγμα ή για επιπόλαιο χτύπημα. Πάντως σπεύδει γιατρός και στον Κωνσταντίνο.

 

Δείτε εδώ το τρέιλερ: