Κατάρρευση Τσίπρα στο "επόμενο διάστημα", προβλέπει η Φώφη Γεννηματά - Free Sunday
Κατάρρευση Τσίπρα στο "επόμενο διάστημα", προβλέπει η Φώφη Γεννηματά

Κατάρρευση Τσίπρα στο "επόμενο διάστημα", προβλέπει η Φώφη Γεννηματά

Την εκτίμηση ότι ο κ. Τσίπρας θα καταρρεύσει το επόμενο διάστημα, καθώς δεν έχει κόμμα και αναφορές στο συνδικαλιστικό κίνημα και την κοινωνία, έκανε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γενννηματά σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον ΣΚΑΙ.

«Ο κ. Τσίπρας χρεοκόπησε το όνομα της Αριστεράς με τις πολιτικές που εφάρμοσε, επιβάρυνε την οικονομία με 200 δισεκ. ευρώ», είπε η κυρία Γεννηματά, η οποία προσέθεσε ότι ο πρωθυπουργός «έχει πάρει διαζύγιο από την προοδευτική πολιτική και το χώρο, δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς».

«Χρεοκόπησε το όνομα Αριστεράς τολμώ να πω, με πολιτικές που εφάρμοσε με τη συνύπαρξη του με τον κ. Καμμένο και την Καραμανλική δεξιά, τώρα δε διστάζει να πουλήσει και την Καραμανλική συνιστώσα. Στα προεκλογικά σποτάκια παρατηρώ ότι ούτε το πρόσωπό του δεν αντέχει τα ψέματα που λέει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το ΚΙΝΑΛ είναι ο προοδευτικός χώρος, είμαστε το μοναδικό αντίβαρο στη συντήρηση, ο κ. Τσίπρας εφάρμοσε τις πιο σκληρές δεξιές πολιτικές. Αυτός δεν κατήργησε την προστασία της α’ κατοικίας, αυτός δε μείωσε κατά 40% τις νέες συντάξεις, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα νοσοκομεία δεν κατέρρευσαν λόγω υποχρηματοδότησης; Έχει το ανάστημα να μιλήσει στον Μητσοτάκη;» διερωτήθηκε η Φώφη Γεννηματά.

«Είμαστε εγγύηση για τη σταθερότητα και αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές» διαβεβαίωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, η οποία είπε ότι ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ συμπεριφερόταν σα να μην κυβερνούσε αυτός, σα να μην έχει ευθύνη, σα να είναι όλα καλώς καμωμένα, σα να μην έφερε τρίτο μνημόνιο, σα να μην υπάρχει έξαρση της εγκληματικότητας και με τη φωτιά στο Μάτι είπε ότι δεν είχε καταλάβει τι γινόταν με τις κάμερες.Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, έκανε λόγο για «ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα στο Μάτι», επισημαίνοντας ότι «κανείς δεν ανέλαβε τις ευθύνες του, έλεγαν όλοι πόσο καλά τα έκαναν χάθηκαν τόσες ψυχές και κανείς δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη».