Survivor: Έφυγε και η Σάρα (video) - Free Sunday
Survivor: Έφυγε και η Σάρα (video)

Survivor: Έφυγε και η Σάρα (video)

  • TV

Αποχώρηση χθες από το reality εμμονή της ελληνικής τηλεόρασης. Η ηθοποιός Σάρα Εσκενάζι αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η γλυκιά Σάρα, προηγουμένως στο παιχνίδι για τις ατομικές ασυλίας απέτυχε να κερδίσει μία. Ήταν μια δοκιμασία μνήμης στην οποία, ομολογουμένως, η Σάρα είχε πολύ κακή απόδοση.

Τις ασυλίες κέρδισαν Κωνσταντίνος Βασάλος, ο πρώτος που κέρδισε ασυλία και Μάριος Πρίαμος ο δεύτερος. Μάλιστα προκειμένου να «κλειδώσει» η δεύτερη ασυλία του Μάριου προηγήθηκε ένα θρίλερ και ένα μαγείρεμα.

Γιώργος Αγγελόπουλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν το τελευταίο ζευγάρι που αναμετρήθηκε. Αν κέρδιζε ο «Ντάνος» τότε θα έφτανε στις 4 νίκες και θα χρειαζόταν να παίξει τελικό με τον Μάριο. Ο «μισθοφόρος», όμως, έβαλε τα δυνατά του να πάρει τη νίκη για να χαρίσει την ασυλία στον Κύπριο φίλο του και ουσιαστικά στην ομάδα του, καθώς οι Μπλε είναι ξεκάθαρο πως εξακολουθούν να παίζουν ομαδικά, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται. Κι αν θέλετε απόδειξη θα την βρείτε στους πανηγυρισμούς του  Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι ήταν έντονοι, ξεκάθαρο δείγμα πως και ο ίδιος εκείνη τη στιγμή κέρδιζε, ελέω Μάριου και Βασάλου, ασυλία.

Κι αφού κέρδισαν οι Μαχητές πως έφυγε η Σάρα;

Στα συναισθηματικά social media και στις μεσημεριανές και πρωινές εκπομπές που λατρεύουν την ίντριγκα θα σας που ότι την «έφαγαν». Είναι, όμως, έτσι;

Το χθεσινό επεισόδιο ήταν μια διάψευση πως οι κλίκες μαγειρεύουν τις ψηφοφορίες. Κι αυτό γιατί στην συνέντευξη του ο Μισθοφόρος λέει πως δεν μπορεί να ψηφίσει παίκτες της ομάδας του ∙ αυτό θα ήταν προδοσία. Ωστόσο, οι καλοί του φίλοι Βασάλος και Μάριος ψηφίζουν Σπαλιάρα, γιατί θεωρούν πως είναι ο πιο αδύναμος παίκτης και οτιδήποτε άλλο θα ήταν άδικο για την ομάδα. Η Σάρα και ο Μισθοφόρος προτίμησαν την πίστη στην ομάδα ψηφίζονταν Ευρυδίκη. Το ίδιο και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Από την ομάδα των Διασήμων, οι δύο παίκτες που απέμειναν επίσης δεν έδειξαν ομοφωνία. Η Ευρυδίκη υπέδειξε Σπαλιάρα, με τον οποίο έτσι κι αλλιώς έχει χλιαρές σχέσεις και ο Ντάνος Σάρα, αιτιολογώντας την απόφαση του με το σκεπτικό πως είναι η πιο αδύναμη παίκτρια (μεταξύ μας αυτός είναι ο Σπαλιάρας, όμως, όλοι θυμόμαστε πόσο κοντά ήταν οι δυο τους στις αρχές του παιχνιδιού).

Τι καταλάβατε από τα παραπάνω; Πως η Σάρα πήρε μόνο μια ψήφο. Καταρχήν η κάλπη υπέδειξε λόγω ισοψηφίας, τελικά δυο υποψήφιους, Βαλαβάνη- Σπαλιάρα. Έτσι, Βασάλος και Μάριος έπρεπε να υποδείξουν τους δύο επόμενους. Ε, δεν είχαν και πολλές επιλογές. Η μια από τον Κωνσταντίνο υπόδειξη ήταν ο Ντάνος. Κι όσο για τον Μάριο δεν το σκέφτηκε και πολύ. Ανάμεσα σε Αναγνωστόπουλο και Σάρα προτίμησε –και δίκαια- Σάρα.

Έτσι με μόνο μία αρνητική ψήφο η Σάρα Εσκενάζι αποχώρησε με βάση τη λίστα που έχει διαμορφωθεί από την μεγάλη ψηφοφορία του κοινού.