Ποιες τηλεοπτικές σειρές να δείτε το 2017 (trailers) - Free Sunday
Ποιες τηλεοπτικές σειρές να δείτε το 2017 (trailers)

Ποιες τηλεοπτικές σειρές να δείτε το 2017 (trailers)

  • TV

1. Taboo- FX

Διαδραματίζεται το 1813. Ο Tom Hardy ενσαρκώνει τον James Keziah Delaney, έναν τυχοδιώκτη  που έχει στην κατοχή του 14 διαμάντια σε ένα ταξίδι του στην Αφρική. Θα χρησιμοποιήσει τα διαμάντια για να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του και θα επιχειρήσει να στήσει την δική του αυτοκρατορία εμπορίου απέναντι στην ήδη τρανή Αγγλική Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών, κάτι που θα εξελιχθεί σε επικίνδυνο εγχείρημα με απρόβλεπτες συνέπειες. Η ιστορία γράφτηκε από τον ίδιο τον Tom παρέα με τον πατέρα του Chips Hardy και τον Steven Knight, σεναριογράφο ανάμεσα σε άλλα του Peaky Blinders. Οι Hardy και Knight έχουν ξανασυνεργαστεί στο «Locke» και παρέα με τον Ridley Scott και την Scott Free Films εταιρεία παραγωγής του, έχουν αναλάβει και την παραγωγή της σειράς. 


2. Z: The Beginning of Everything- Amazon

Η σειρά είναι μια προσαρμογή του μυθιστορήματος της Therese Anne Fowler με τίτλο 'Z: A Novel of Zelda Fitzgerald' και ξεκινά με την συνάντηση της Zelda με τον F. Scott Fitzgerald στην Αλαμπάμα το 1918. Η σειρά απεικονίζει την έντονη και δύσκολη σχέση του ζευγαριού, τον αλκοολισμό και τα εσωτερικά της προβλήματα, που οδήγησαν στο τραγικό θάνατο της Zelda σε πυρκαγιά νοσοκομείου στην ηλικία των 48 ετών, 16 χρόνια μετά από το ένα και μοναδικό μυθιστόρημα που εξέδωσε, το ‘Save Me the Waltz’. Στον ρόλο της Zelda η Cristina Ricci. Συμπρωταγωνιστούν ο David Strathairn, η Jamie Anne Allman, ο Jordan Dean και ο David Hoflin στο ρόλο του F. Scott Fitzgerald.


3. Santa Clarita Diet- Netflix

Πρωταγωνιστούν οι Ντρου Μπάριμορ και Τίμοθι Όλιφαντ και σκηνοθετεί ο Βίκτωρ Φρέσκο. H κωμωδία επικεντρώνεται σε ένα παντρεμένο ζευγάρι, τον Τζόελ και τη Σίλα, δυο μεσίτες που ζουν στο προάστιο του Λος Αντζελες, Santa Clarita μέχρι που η Σίλα περνά μια δραματική αλλαγή, που θα τους οδηγήσει στην καταστροφή... αλλά με «καλό» τρόπο. Ο Φρέσκο θα είναι και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με την Μπάριμορ και τον Όλιφαντ, ενώ η Kapital Entertainment και η Kapital-based KatCo θα βρίσκονται πίσω από την παραγωγή του Netflix με τους Άαρον Κάπλαν και Τρέισι Κάτσκι. O Όλιφαντ, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο, στην δραματική σειρά του FX, Justified, ενώ πρόκειται για την πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά, της Ντρου Μπάριμορ.

4. Big Little Lies, ΗΒΟ

Πρωταγωνιστούν οι βραβευμένες με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν και Ρις Γουίδερσπουν. Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Λιάν Μοριάρτι, η νέα δραματική σειρά επικεντρώνεται σε τρεις μητέρες, οι οποίες γίνονται φίλες στο νηπιαγωγείο των παιδιών τους, και η φαινομενικά τέλεια ζωή τους αποκαλύπτει ένα φόνο. Στο Big Little Lies συμμετέχουν ακόμη οι ηθοποιοί Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ (True Blood), Τζέιμς Τούπερ (Revenge), Άνταμ Σκοτ (Parks and Recreation), Λόρα Ντερν (Enlightened) και Ζόι Κράβιτζ (Californication). Σκηνοθέτης των επτά επεισοδίων της σειράς είναι ο Ζαν-Μαρκ Βαλέ (Wild, Dallas Buyers Club) και σεναριογράφος/εκτελεστικός παραγωγός ο Ντέιβιντ Κέλλεϊ. 


5. Mindhunter- Netflix

Υστερα απο μια σφοδρή σύγκρουση με το δίκτυο HBO, που είχε σαν αποτέλεσμα την ματαίωση των σειρών «Utopia» και «Videosyncrazy», ο σκηνοθέτης David Fincher («Fight Club», «Se7en») επιστρέφει στο χώρο των τηλεοπτικών σειρών με το «Mindhunter», μια νέα τηλεοπτική παραγωγή που θα υλοποιήσει το Netflix, η ίδια στέγη που φιλοξενεί και τη σειρά «House of Cards», της οποίας ο Fincher είναι παραγωγός. Βασισμένη στο βιβλίο του 1996, «Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit» που έγραψαν οι πρώην ειδικοί πράκτορες John Douglas και Mark Olshaker, η νέα σειρά εξελίσσεται το 1979 και εστιάζει σε δυο πράκτορες του FBI, που ανακρίνουν και μελετούν κατά συρροή δολοφόνους και εκτελεστές, συμπεριλαμβανομένων των Charles Manson, Ted Bundy και του Ed Gein, με σκοπό την εξυχνίαση νέων εγκλημάτων.McCallany («Fight Club», «Lights Out»), τον πράκτορα Holden Ford θα υποδυθεί ο Jonathan Groff («Glee»), ενώ το πρωταγωνιστικό cast συμπληρώνει η Anna Torv («Fringe»), που θα υποδυθεί μια ψυχολόγο. Το σενάριο της σειράς που πρίν απο λίγα χρόνια είχε απορριφθεί απο το HBO, έχουν γράψει ο Joe Penhall («Sunny Afternoon») και ο Scott Buck («Dexter»), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner. Ο Fincher αναμένεται να σκηνοθετήσει τα πρώτα επεισόδια ενώ θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με την ηθοποιό Charlize Theron.