Cook files - Free Sunday

Νικόλας Ματσουρδέλης: Η FiveTwenty προωθεί τα προϊόντα των μικρών παραγωγών

Αφού τις τελευταίες δεκαετίες απολαύσαμε υπερπληθώρα προϊόντων και αγροτικών αγαθών, φαίνεται πως, παρά την οικονομική συγκυρία, αποκτήσαμε νέες καταναλωτικές συνήθειες που βάζουν την ποιότητα, την ηθική και τον σεβασμό στο…

Σούπα λάκσα με ψάρια και γαρίδες

Μερίδες: 4 Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: μέτριο Υλικά   Για τη βάση: • 1 μέτριο κρεμμύδι χοντροκομμένο • 4 μέτρια κόκκινα τσίλι χοντροκομμένα • 2 πόντοι φρέσκο τζίντζερ…

Κοτόπιτα με φύλλο κανταΐφι

Μερίδες: 6 Χρόνος μαγειρέματος: 50 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: εύκολο Υλικά: • 2 κ.σ. ελαιόλαδο • 3 φλιτζάνια πράσο κομμένο σε ροδέλες (το άσπρο μέρος μόνο) • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες…

Νέο μενού στο Galaxy Bar & Restaurant

Το φθινόπωρο, το Galaxy Bar & Restaurant στην κορυφή του Hilton μας υποδέχεται στον εσωτερικό, ζεστό του χώρο με την ίδια, εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη, στο Λυκαβηττό και στους φωτισμένους…

Μαρμελάδα κυδώνι

Μερίδες: 2-2,5 κιλά Χρόνος μαγειρέματος: 120 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: μέτριο Υλικά: • 1 κιλό καθαρισμένα κυδώνια • 3 φλιτζάνια νερό • 5 φλιτζάνια ζάχαρη • χυμός από ένα λεμόνι Εκτέλεση:…

1o Athens Wine & Art Festival

50 Boutique Οινοποιεία– αρκετά εμφανίζονται για πρώτη φορά σε έκθεση – από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, θα σας περιμένουν για να τα γνωρίσετε και να δοκιμάσετε εξαιρετικά κρασιά…

Μεξικάνικο μπέργκερ

Μερίδες: 4 Χρόνος μαγειρέματος: 50 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: μέτριο Υλικά   Για τα μπιφτέκια: • 600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (70% κρέας και 30% λίπος) • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι…