Περιοδεία Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία - Free Sunday
Περιοδεία Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία

Περιοδεία Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία


Με ξενάγηση στο κέντρο λόγου και τέχνης «Διέξοδος» ολοκληρώθηκε η σύντομη επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μεσολόγγι, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία.

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε το κεντρικό δημαρχείο της πόλης, όπου τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος, Νίκος Καραπάνος. Υποδεχόμενος τον πρόεδρο της ΝΔ, ο δήμαρχος Μεσολογγίου του έθεσε το «καυτό» ζήτημα της υποβάθμισης του ΤΕΙ Μεσολογγίου και του επέδωσε υπόμνημα για διάφορα θέματα της περιοχής.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ, περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο της Χαρ. Τρικούπη, έχοντας τη δυνατότητα να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες.

Ο Κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την περιοδεία του με επισκέψεις σε επιχειρήσεις του νομού, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Παπαστράτειο, στο Αγρίνιο.

 Πληροφορίες και φωτογραφίες από την ιστοσελίδα http://www.agriniopress.gr

(http://www.agriniopress.gr/%CE%BF-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B3%CE%B9-%CF%86/ )