Τσίπρας σε Γεννηματά: Θα πάμε με τον Γιώργο στο Καστελόριζο (Video) - Free Sunday
Τσίπρας σε Γεννηματά: Θα πάμε με τον Γιώργο στο Καστελόριζο (Video)

Τσίπρας σε Γεννηματά: Θα πάμε με τον Γιώργο στο Καστελόριζο (Video)

«Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στη Φώφη Γεννηματά, στην παρατήρησή της ότι «δεν ξέρω πόσο ανάσα θα πάρουμε, γιατί τη θηλιά μας την έχεις βάλει»,

«Από εδώ και πέρα υπάρχει ένας δρόμος, ο δρόμος της εξόδου από την κρίση», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. 

«Το γεγονός ότι μας δίνεται ως χώρα κάποιος χρόνος, χωρίς αυτή την πίεση, μία ανάσα να μπορέσουμε να στοχαστούμε το μέλλον της χώρας και τις διαφωνίες μας και τις συμφωνίες μας είναι καλό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας κατά το διάλογο που είχαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, στην έναρξη της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Καλά, δεν ξέρω πόσο ανάσα θα πάρουμε γιατί τη θηλιά στον λαιμό μας την έχεις βάλει. Οπότε...», ήταν η απάντηση της κ. Γεννηματά.

Απαντώντας ο πρωθυπουργός είπε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω. Σε ένα χρόνο θα σας βγάλω και θα σε πάρω μαζί με το Γιώργο να πάμε στο Καστελόριζο».

«Δοκιμάστηκαν όλα και τα μεγάλα λόγια», του απάντησε η κ. Γεννηματά για να πάρει την απάντηση από τον πρωθυπουργό ότι «από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο ο δρόμος εξόδου από την κρίση».

 

πηγή video: enikos.gr