Η ΟΝΝΕΔ δεν συμμερίζεται την προεδρική δυσαρέσκεια για το συνέδριο της - Free Sunday
Η ΟΝΝΕΔ δεν συμμερίζεται την προεδρική δυσαρέσκεια για το συνέδριο της

Η ΟΝΝΕΔ δεν συμμερίζεται την προεδρική δυσαρέσκεια για το συνέδριο της

Εξηγήσεις από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βασίλη Γεωργιάδη για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην εκλογική διαδικασία και δημιούργησαν εξαιρετικά άσχημη εικόνα για το συνέδριο της νεολαίας του κόμματος, θα ζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με συνεργάτες του, οι οποίοι έλεγαν ότι ο κ.Μητσοτακης είναι εξαιρετικά ενοχλημένος και θα πάρει αποφάσεις για το θέμα.


Την άποψη αυτή όμως δεν συμμερίζεται ο κ.Γεωργιαδης, ο οποίος σε γραπτή του δήλωση χαρακτηρίζει "πλασματική" την εικόνα που έχει δημιουργηθεί.

Αναλυτικά η δήλωση του κ.Γεωργιάδη αναφέρει:

«Ειδική μνεία θα ήθελα να κάνω για όλους τους εθελοντές που σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για την παράταξή μας, έκαναν τα πάντα με ανιδιοτέλεια και με ελάχιστα μέσα, για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το 10ο συνέδριο» συμπληρώνει και συνεχίζει. «Καθ' όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου έγιναν συζητήσεις, τοποθετήσεις, αντιπαραθέσεις, όπως "αρμόζει" στην πλέον ζωντανή και ζωηρή πολιτική νεολαία της χώρας και θεωρώ πραγματικά μεγάλη τομή ότι το σώμα συμφώνησε στην τολμηρή απόφαση να μειώσει τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από 180 σε 120. Στόχος μου είναι το όργανο αυτό να μην είναι ένα όργανο βολεμένων, αλλά να συνεδριάζει τακτικά και να παίρνει αποφάσεις για το μέλλον της οργάνωσής μας.

Όσον αφορά όλους αυτούς που από χθες προσπαθούν να παρουσιάσουν μια "πλασματική" εικόνα για το συνέδριο της οργάνωσής μας, τους απαντάμε πως όλοι μαζί, μια γροθιά, όχι μόνο δεν πτοούμαστε από τέτοιου είδους επιθέσεις, αλλά μας δυναμώνουν για να δώσουμε τη μάχη στο πλευρό του προέδρου μας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για να τον κάνουμε σύντομα πρωθυπουργό της χώρας».

Δήλωση μετά το συνέδριο έκανε και  ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στην οποία αναφέρεται:

 «Όλοι μαζί ενωμένοι, με μπροστάρη τον πρόεδρο μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο επικείμενο συνέδριο πάμε να ανανεώσουμε την παράταξη και να κάνουμε και πάλι τη ΝΔ τη μεγάλη και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη της χώρας μας. Να δώσουμε "Οξυγόνο στην Ελλάδα μας"