Επιχείρηση αποσταθεροποίησης μέσω κλίματος ανασφάλειας βλέπει η κυβέρνηση - Free Sunday
Επιχείρηση αποσταθεροποίησης μέσω κλίματος ανασφάλειας βλέπει η κυβέρνηση

Επιχείρηση αποσταθεροποίησης μέσω κλίματος ανασφάλειας βλέπει η κυβέρνηση

Να δώσει τέλος στη συζήτηση για την απελευθέρωση των μελών του Ρουβίκωνα που εισέβαλαν στη Βουλή, προσπαθεί εναγωνίως η κυβέρνηση, όπως προκύπτει από τη σημερινή ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

«Έγινε μια ακτιβιστική ενέργεια, η Αστυνομία έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει, και δεν υπάρχει νόημα στο να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο ζήτημα», είπε ο κ. Τζανακόπουλος, ο οποίος δεν απάντησε για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί στην εντολή που έλαβε η αστυνομία από τον Πρόεδρο της Βουλής να μην προχωρήσει σε συλλήψεις.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τη ΝΔ και τα αντιπολιτευόμενα μέσα ενημέρωσης ότι μετά τις 15 Ιουλίου «επιχειρούν να στήσουν μια αντιπολιτευτική ατζέντα που στοχεύει στη δημιουργία της εντύπωσης ότι γενικώς τα πράγματα είναι αποσταθεροποιημένα, υπάρχουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, δεν υπάρχει ασφάλεια στους πολίτες».

«Δε νομίζω όμως ότι η Ν.Δ. μπορεί να τα καταφέρει. Η εικόνα της ελληνικής κοινωνίας δεν έχει σχέση με αυτό και η πλειονότητα της κοινωνίας το καταλαβαίνει», είπε ο κ. Τζανακόπουλος.