Την ηγεσία του νέου κόμματος της κεντροαριστεράς θα διεκδικήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης - Free Sunday
Την ηγεσία του νέου κόμματος της κεντροαριστεράς θα διεκδικήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Την ηγεσία του νέου κόμματος της κεντροαριστεράς θα διεκδικήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Την απόφαση του να διεκδικήσει την ηγεσία του νέου κόμματος της κεντροαριστεράς αναμένεται να ανακοινώση την άλλη εβδομάδαι ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Μετά από ευρεία σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν βουλευτές και άλλα στελέχη του Κινήματος που συγκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, προέκυψε ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού έχει καταλήξει στην απόφαση να μπει στην κούρσα για την ηγεσία του υπό ίδρυση νέου φορέα που θα υπερβαίνει τους υφιστάμενους σχηματισμούς μετά και από τις διαβεβαιώσεις που έλαβε για την ανοιχτή διαδικασία εκλογής που θα ακολουθηθεί υπό την εποπτεία του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου.

Η υποψηφιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη ανεβάζει σε τέσσερις τους μέχρι τώρα υποψηφίους, μετά τη Φώφη Γεννηματά τον Γιώργο Καμίνη και τον Γιάννη Ραγκούση, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΔΗΣΥ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες ανοικτό αφήνουν το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιοι ο ευρωβουλευτής της Ελιάς, Νίκος Ανδρουλάκης και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος ενώ την επόμενη Πέμπτη θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει τις θέσεις του για το μέλλον της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα ο Γιάννης Μανιάτης.