Μητσοτάκης: Γυναίκες για τη νίκη - Free Sunday
Μητσοτάκης: Γυναίκες για τη νίκη

Μητσοτάκης: Γυναίκες για τη νίκη

Συγκεκριμενα, να σταθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα «για να διώξουμε την πιο ανίκανη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος» ζήτησε από τις γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης.

«Με τον δικό σας αγώνα θα αντιστραφεί και η δημογραφική προτίμηση των γυναικών στον κ. Τσίπρα» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης σε παρέμβασή του σε παράλληλη εκδήλωση του τομέα γυναικών της ΝΔ στο συνέδριο του κόμματος. «Εσείς θα δώσετε τη νίκη στη ΝΔ» είπε απευθυνόμενος στις γυναίκες του κόμματος.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έστειλε κατά την παρέμβασή του μήνυμα στήριξης στις γυναίκες που βιώνουν πολύ έντονα την κρίση στη χώρα, ενώ δεσμεύτηκε για περισσότερες ευκαιρίες στις γυναίκες της παράταξης να αναδείξουν τα πολιτικά τους ταλέντα.

«Προέρχομαι από μια γυναικοκρατούμενη οικογένεια» είπε ο κ. Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως αποφάσισε να διατηρήσει την ποσόστωση των γυναικών στα κομματικά όργανα.

«Θα διώξουμε την πιο ανίκανη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Με τον δικό σας αγώνα θα αντιστραφεί και η δημογραφική προτίμηση των γυναικών στον κ. Τσίπρα» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως ειδικά σε συνθήκες μεγάλης κρίσης «οι γυναίκες τραβάνε το μεγάλο ζόρι».

Όπως είπε, αυτές κρατάνε το νοικοκυριό και κάνουν τρεις δουλειές σε μία, ενώ τόνισε πως με την κοινωνική πολιτική που θα υλοποιήσει η ΝΔ θα στηριχθεί η γυναίκα στην οικογένεια και την κοινωνία.

«Θα δώσουμε ευκαιρίες στις γυναίκες να αναδείξουν τα πολιτικά τους ταλέντα. Ξέρουμε πολύ καλά μέσα στα νοικοκυριά ποια είναι η δυνατή φωνή που καθορίζει την ψήφο και των ανδρών και εσείς θα δώσετε τη νίκη στη ΝΔ» είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στις γυναίκες του κόμματος.