Wind και ΟTS αναλαμβάνουν την ψηφοφορία στην Κεντροαριστερά - Free Sunday
Wind και ΟTS αναλαμβάνουν την ψηφοφορία στην Κεντροαριστερά

Wind και ΟTS αναλαμβάνουν την ψηφοφορία στην Κεντροαριστερά

Οι εταιρείες OTS και Wind, αναλαμβάνουν να διοργανώσουν την ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, όπως ανακοινώθηκε από την Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών & Δεοντολογίας.

Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση από το γραφείου του κ. Αλιβιζάτου:

«Κατά την σημερινή συνεδρίασή της, η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών & Δεοντολογίας  διαπίστωσε ότι και οι 10 υποψήφιοι για  εκλογή ως επικεφαλής του νέου πολιτικού κόμματος υπέβαλαν τον ελάχιστο προβλεπόμενο αριθμό υπογραφών υποστήριξης και επικύρωσε τις υποψηφιότητές τους.

Έτσι, υποψήφιοι κατά την  προσεχή εκλογή θα είναι (κατ’ αλφαβητική σειρά)  οι κκ. Νίκος Ανδρουλάκης, Kωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Τζιώτης.

Κατά τα λοιπά, η Επιτροπή αποφάσισε την ανάθεση του έργου της διοργάνωσης της on line ψηφοφορίας σε κοινοπρακτικό σχήμα από εταιρίες που είχαν υποβάλει σχετική προσφορά και εξουσιοδότησε τριμελή επιτροπή υπό τον πρόεδρό της  να διαπραγματευθεί τους ειδικότερους όρους της  σύμβασης που θα υπογραφεί».