Κόντρα Μαξίμου - ΝΔ για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ - Free Sunday
Κόντρα Μαξίμου - ΝΔ για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

Κόντρα Μαξίμου - ΝΔ για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

ΝΔ: Τα στοιχεία για αύξηση του Α.Ε.Π. το γ' τρίμηνο δεν είναι για πανηγυρισμούς.

«Θυμίζουμε ότι πέρυσι η Κυβέρνηση Τσίπρα, στέγνωσε την αγορά σκουπίζοντας τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, έκανε εσωτερική στάση πληρωμών,  έκλεισε τις τράπεζες, επέβαλε capital controls και  υπέγραψε το αχρείαστο, 3ο Μνημόνιο, με μέτρα λιτότητας ύψους 9 δις ευρώ», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στον Δημήτρη Τζανακόπουλος, ο οποίος σχολιάζοντας τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ανέφερε ότι «η Ελληνική Οικονομία γύρισε ήδη πρόσημο». 

«Όσο για το “αποτύπωμα” της πολιτικής της στην κοινωνία, ας ρωτήσει η Κυβέρνηση τους 82.810 συμπολίτες μας που έχασαν τις δουλειές τους τον Οκτώβριο, τα 2.400.000 συνταξιούχους που είδαν κύριες και επικουρικές συντάξεις να σφαγιάζονται και το ΕΚΑΣ να καταργείται, τους χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες που έβαλαν λουκέτο», καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

Μαξίμου: Όσο η οικονομία ανακάμπτει, τόσο καταρρέει το σχέδιο της Ν.Δ 

Για κατάρρευση του σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας «που επενδύει στην καταστροφή» έκανε λόγο το Μαξίμου, με αφορμή την ανακοίνωση της Ν.Δ., και κάλεσε την Αξιωματική Αντιπολίτευση να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα.
«Όσο η οικονομία ανακάμπτει ξεπερνώντας ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, τόσο καταρρέει το σχέδιο της Ν.Δ. που επενδύει στην καταστροφή. Καλά θα κάνουν να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Ν.Δ.: Οι μόνοι που δεν κατανοούν την πραγματικότητα είναι ο Πρωθυπουργός και η παρέα του Μαξίμου

Δίνοντας συνέχεια στον «πόλεμο» ανακοινώσεων, η Ν.Δ. σημείωσε ότι «όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι η κατάσταση με την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, δυο χρόνια μετά, είναι πολύ χειρότερη».  
«Οι μόνοι που δεν κατανοούν αυτήν την πραγματικότητα, γιατί δεν θέλουν να την κατανοήσουν, είναι ο πρωθυπουργός και η παρέα του Μαξίμου», πρόσθεσε η Πειραιώς.