Ο Μητσοτάκης σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Κιλκίς - Free Sunday
Ο Μητσοτάκης σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Κιλκίς
Ο Κ.Μητσοτάκης στην πρόσφατη ομιλία του από το βήμα του συνεδριακού κέντρου Ιωάννης Βελλιδης, όπου θα είναι κεντρικός ομιλητής σήμερα Πέμπτη στις 8

Ο Μητσοτάκης σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Κιλκίς

Περιοδεία την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στους Νομούς Σερρών και Κιλκίς. θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα, όπου σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, στις 20:00, θα είναι κεντρικός ομιλητής στην 2η Σύνοδο της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Summit 2017), που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα Πέμπτη το πρωί, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ξεκινά την περιοδεία του από το εργοστάσιο μονωτικών υλικών FIBRAN, στην Τερπνή Σερρών.] και στη συνέχεια επισκέπεται το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (ΚΕΘΙΣ) πριν μεταβεί στην πόλη των Σερρών, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το πρόγραμμα μεταβαίνει στη γέφυρα της Βυρώνειας στον ποταμό Στρυμόνα, όπου έχει συνάντηση με εκτροφείς βουβαλιών και καταλήγει στο χωριό Άνω Πορόια.

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πεζικού «Πόντος», στη Νέα Σάντα Κιλκίς, την Κεραμουργία Βορείου Ελλάδας (ΚΕΒΕ) και τη βιομηχανία επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου ELVIAL.

Αμέσως μετά, θα ξεναγηθεί στα εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς και στη συνέχεια θα μεταβεί στο κέντρο της πόλης, όπου θα συνομιλήσει με κατοίκους.