Μαξίμου: Στην υποχρεωτική και όχι στην εθελοντική στράτευση, αναφέρθηκε ο Δ. Τζανακόπουλος - Free Sunday
Μαξίμου: Στην υποχρεωτική και όχι στην εθελοντική στράτευση, αναφέρθηκε ο Δ. Τζανακόπουλος

Μαξίμου: Στην υποχρεωτική και όχι στην εθελοντική στράτευση, αναφέρθηκε ο Δ. Τζανακόπουλος

Ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, απάντησε, μετά από σχετική ερώτηση, που αφορούσε την υποχρεωτική στράτευση και όχι την εθελοντική στράτευση, επισημαίνουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση: «Κύριε εκπρόσωπε, σήμερα μετά τη συνάντηση του κ. Καμμένου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προέκυψε σύγκλιση των δυο του Υπουργού και του Προέδρου της ΝΔ για την υποχρεωτική στράτευση στα 18. Η θέση της Κυβέρνησης ποια είναι; Είναι υπέρ της υποχρεωτικής στράτευσης στα 18;», κυβερνητικές πηγές αναφέρουν την απάντηση του κυβερνητικού Εκποροσώπου:

«Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή συζήτηση στο εσωτερικό της Ελληνικής Κυβέρνησης. Δεν θεωρώ αυτή τη στιγμή ότι πρέπει να αλλάξει το καθεστώς υποχρεωτικής στράτευσης», είπε ο κ. Τζανακόπουλος.

Ο υπουργός κ. Καμμένος μίλησε για κίνητρα που μπορούν να δοθούν σε περίπτωση εθελοντικής στράτευσης στα 18! Ελπίζουμε ότι γίνεται κατανοητή η διαφορά μεταξύ εθελοντικής και υποχρεωτικής στράτευσης, καταλήγουν από το Μαξίμου.