Μητσοτάκης: Ο κ. Τσίπρας ηγείται μιας ανίκανης παρέας που διάλεξε και έχει φτωχοποιήσει τη χώρα - Free Sunday
Μητσοτάκης: Ο κ. Τσίπρας ηγείται μιας ανίκανης παρέας που διάλεξε και έχει φτωχοποιήσει τη χώρα

Μητσοτάκης: Ο κ. Τσίπρας ηγείται μιας ανίκανης παρέας που διάλεξε και έχει φτωχοποιήσει τη χώρα

«Ο κ. Τσίπρας ηγείται μιας ανίκανης παρέας την οποία εκείνος διάλεξε και η οποία έχει φτωχοποιήσει τη χώρα», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ.

«Ταυτόχρονα όμως, άγεται και φέρεται και από τις συνιστώσες του. Όταν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει κάνει αυτό το οποίο ξέρει πολύ καλά: Πολώνει, πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα και λέει συνεχώς ψέματα. Αν ο κ. Τσίπρας πίστευε πραγματικά στο success story του δεν θα είχε ανάγκη να ακολουθήσει αυτήν την τακτική πόλωσης. Το κάνει επειδή γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγήσει τη χώρα», πρόσθεσε.

Απευθυνόμενος στους νέους της ΟΝΝΕΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε: «Μη δείτε ποτέ τους εαυτούς σας ως επαγγελματίες της πολιτικής. Κάποιοι από εσάς θα ασχοληθείτε με τα κοινά πιο σοβαρά, κάποιοι άλλοι θα ακολουθήσετε έναν άλλο δρόμο. Αλλά θα γνωρίζετε πάντα ότι σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια την οποία κάνουμε για  να αλλάξουμε τον τόπο  - κάποια στιγμή σε κάποια χρόνια  από τώρα -  θα λέτε ναι ήμουν και εγώ παρών στη μεγάλη προσπάθεια να ξανά κάνουμε την Ελλάδα μια κανονική χώρα, να ξανά πατήσει η Πατρίδα μας στα πόδια της, να ξανά μπορέσει η Νέα Δημοκρατία να αποκτήσει το ρόλο που της αρμόζει για να αλλάξουμε την Ελλάδα, να φέρουμε το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων και πάλι».

«Και επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά και το επαναλαμβάνω και σε εσάς και θέλω να το επαναλαμβάνετε σε κάθε ευκαιρία: Δεν χαρίζουμε την κοινωνική ευαισθησία στην Αριστερά», κατέληξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.