Η ώρα των εξηγήσεων και των αποκαλύψεων - Free Sunday
Η ώρα των εξηγήσεων και των αποκαλύψεων

Η ώρα των εξηγήσεων και των αποκαλύψεων

Στη 1 μετά το μεσημερι ξεκινά στη βουλή η συζήτηση για την ερώτηση 6 βουλευτών της ΝΔ αναφορικά με τις πωλήσεις εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία.

Είναι η τρίτη φορά που ορίζεται η συζήτηση, η οποία έχει ήδη αναβληθεί την προηγούμενη Δευτέρα, λόγω της πρόταξης της συζήτησης για το μέρισμα και την προηγούμενη Πέμπτη μετά από αίτημα του πρωθυπουργού, ο οποίος εξεδήλωσε την επιθυμία να είναι παρών στη συζήτηση.

Ο κ.Τσίπρας χαρακτήρισε ανυπόστατες τις καταγγελίες αναφορικά με τον Υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τον Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας, χωρίς όμως να προκύπτει ότι έχει οριστεί.

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται τις τελευταίες ημέρες και στελέχη της ΝΔ έλεγαν ότι θα αποδείξουν τη σχέση Καμμένου με τον κ.Παπαδόπουλο, τον οποίο είπε ότι δεν γνωρίζει.

Το όνομα του κ,Παπαδόπουλου δεν αναφέρεται στην σύμβαση, είπε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις ώστε να ανακοινώσει την οριστική ματαίωση της αγοραπωλησίας στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, όπως ζήτησαν στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, στα οποία σήμερα προστεθηκε και ο ο βουλευτής Τρικάλων, Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ ότι  «φοβάται» ότι είναι εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένο ζήτημα, και περιμένει σήμερα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να διευκρινίσει όλα τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.