Μαξίμου: Αποκαλύφθηκε η σκευωρία του κ. Μητσοτάκη - Free Sunday
Μαξίμου: Αποκαλύφθηκε η σκευωρία του κ. Μητσοτάκη

Μαξίμου: Αποκαλύφθηκε η σκευωρία του κ. Μητσοτάκη

«Αποκαλύφθηκε η σκευωρία του κ. Μητσοτάκη», τόνιζαν κυβερνητικές πηγές υπογραμμίζοντας ότι η Σαουδική Αραβία ουδέποτε αμφισβήτησε ότι ο Παπαδόπουλος ήταν εκπρόσωπός της, αλλά όλα ξεκίνησαν από την παρέμβαση ενός Έλληνα ενδιάμεσου στον πρέσβη στο Ριάντ. 

Όπως αναφέρει κυβερνητική πηγή, αυτός είναι ο πραγματικός μεσάζοντας, ο οποίος επεδίωκε χαμηλότερο τίμημα, δηλαδή λιγότερα έσοδα για το Ελληνικό Δημόσιο. Η κυβέρνηση θέτει τα εξής:  
- Ποιανού τις θέσεις υιοθέτησε πλήρως η ΝΔ;
- Για ποια συμφέροντα εργάζεται;
- Θα απαντήσει γιατί το έκανε; 
- Θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης για τα ψέματά του; 

«Εκθέτει τη χώρα και όχι την κυβέρνηση» σχολιάζουν οι ίδιες πηγές και τονίζουν ότι τα υπόλοιπα τα είδε όλη η χώρα. «Ακόμα μία παταγώδης αποτυχία της μιντιακής παραεξουσίας που καθοδηγεί τον κ. Μητσοτάκη και την ομάδα γύρω από αυτόν να πνίξουν τη χώρα στο βούρκο της συκοφαντίας» σχολιάζουν στελέχη της κυβέρνησης και προσθέτουν ότι «η σκευωρία κατέρρευσε και τώρα είναι η ώρα να επιστρέψουμε στα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να απασχολούν τη χώρα. Τη φοροδιαφυγή, τις offshore και τη διαφθορά». 

Επισημαίνουν ότι όλα θα συζητηθούν στην προ ημερησίας που ζήτησε ο πρωθυπουργός και στην οποία πάλι θα είναι απολογούμενος ο κ. Μητσοτάκης. 

«Είναι επίσης η ώρα να προσηλωθούμε στη μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, όσο και αν ο κ. Μητσοτάκης και οι επιχειρηματίες καθοδηγητές του προσπαθούν να υπονομεύσουν αυτόν τον στόχο» καταλήγουν οι ίδιες πηγές.