Επισπεύδονται οι εξελίξεις στην Αθήνα - Free Sunday
Επισπεύδονται οι εξελίξεις στην Αθήνα

Επισπεύδονται οι εξελίξεις στην Αθήνα

Επίσπευση των εξελίξεων για το θέμα του ονόματος τηγς πΓΔΜ μετά την πρωινή συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο και τη σύσκεψη με τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Αμέσως μετά έγινε γνωστό ότι ο κ.Τσίπρας θα ενημερώσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη ΠΑυλόπουλο σήμερα στος 18:30 και όχι αύριο όπως είχε αρχικά διαρρεύσει.

Στο Μαξίμου γίνεται έκτακτη σύσκεψη με στην οποία συμμετέχουν 7 υπουργοί  και συγκεκριμένα οι Νίκος Κοτζιάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πάνος Σκουρλέτης, Ολγα Γεροβασίλη, Γιάννης Δραγασάκης, Νίκος Παππάς, Γιώργος Σταθάκης, ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρουγκαλος και οι υφυπουργοί εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης,  και Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είναι και ο μόνος από τους ΑΝΕΛ.. 

Αύριο το πρωί στις 10 θα δεχτεί στο Μεγαρο ΜΑξίμου, τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. Αρχικά είχε διαφανεί άρνηση από την πλευρά της ΝΔ να προσέλθει για ενημέρωση, αλλά όπως είπε, ο κ.Μητσοτάκης, θα προσέλθει για λόγους θεσμικής τάξεως.

Ο πρωθυπουργός επέστρέψε  στην Αθήνα από χθες το βράδυ, χωρίς να ακούσει την ομιλία του πρόεδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.