Άρνηση Μητσοτάκη να ενημερωθεί από τον Καμμένο για τα Ίμια - Free Sunday
Άρνηση Μητσοτάκη να ενημερωθεί από τον Καμμένο για τα Ίμια

Άρνηση Μητσοτάκη να ενημερωθεί από τον Καμμένο για τα Ίμια

«Σε σχέση με την τηλεφωνική συνομιλία Καμμένου-Κικίλια στην οποία ο υπουργός Αμυνας ζήτησε να ενημερώσει τον πρόεδρο της ΝΔ στη Γερμανία καθώς και οι δύο θα παραβρεθούν την Παρασκευή στο Munich Security Conference, διευκρινίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν προτίθεται να έχει οποιαδήποτε συνάντηση με τον κ. Καμμένο. Ο υπουργός Αμυνας, άλλωστε, μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενημερώνει για οποιοδήποτε θέμα κρίνει αναγκαίο τον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ Βασ. Κικίλια».

Συγκεκριμένα, πηγές της ΝΔ ανέφεραν ότι «ο κ. Τσίπρας όταν τηλεφωνήσει στον κ. Μητσοτάκη θα μιλήσουν. Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν συνομιλεί με τον κ. Καμμένο».

Οι ίδιες πηγές υπενθύμιζαν πως η ΝΔ έχει ζητήσει να συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για την κατάσταση στο Αιγαίο, παρουσία των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας και κεκλεισμένων των θυρών. Την πρόταση αυτή φαίνεται να απορρίπτει η κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ μετά από χθεσινοβραδινή σύσκεψη, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανακοίνωσε ότι αναβάλλει για λίγες ημέρες την κατάθεση πρότασης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής κατά του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για το θέμα της Σ. Αραβίας, λόγω της τουρκικής προκλητικότητας ενώ αύριο Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.